مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست آخرین برنامه دانشگاه آزاد برای امتحانات؛ تفویض اختیار به استان‌ها مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه تعطیل شد پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید شبکه سرقت موتورسیکلت در تهران متلاشی شد مدارس اراک و چند روستا در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد دستور صریح وزیر بهداشت برای بررسی دقیق درگیری بیمارستان ایلام نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد اعلام شد

کلاس های مدارس و دانشگاه ها غیرحضوری ‌می شود؟

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از برگزاری کلاس‌های درسی مدارس و دانشگاه‌ها به صورت غیرحضوری خبر داد و گفت: تدابیری برای تسهیل آموزش آنلاین اندیشیده شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 08
کد خبر: ۵۸۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا منادی سفیدان با اشاره به انتقادهای وارده به نحوه و زمان بازگشایی مدارس، اظهار کرد: کمیسیون آموزش مجلس در دو هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر آموزش و پرورش با محوریت نحوه و چگونگی بازگشایی مدارس برگزار کرد که در این جلسه نمایندگان از توضیحات وزیر قانع شدند.

 

وی با بیان اینکه اکنون دیده شده برخی از وعده‌های داده شده در خصوص نحوه بازگشایی مدارس از سوی وزیر عمل نشده است، افزود: اکنون یکی از نقاط ضعف در خصوص بازگشایی مدارس این است که ١۵ شهریور را زمان مناسبی برای بازگشایی نمی‌دانیم و باید از ابتدای مهر کلاس‌های درس آغاز می‌شد.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه وزیر آموزش و پرورش در خصوص ١۵ شهریور اعلام کرده بود که ستادها فعال خواهند شد، اضافه کرد: متاسفانه در ١۵ شهریور علی‌رغم اظهارات وزیر آموزش و پرورش کلاس‌ها آن هم به شکل حضوری برگزار شد که این مورد انتقاد جدی ما است.

 

منادی‌سفیدان با اشاره به عدم شرکت برخی از دانش‌آموزان در کلاس‌های حضوری مدارس، گفت: تا ابتدای مهر برخی تصمیمات با کش و قوس همراه خواهند بود، اما پس از آن مدارس رسمیت بیشتری پیدا خواهند کرد.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه پس از جلسه کمیسیون آموزش مجلس با وزیر آموزش و پرورش ٣ مطالبه از رئیس‌جمهور داشته‌ایم، افزود: ارائه اینترنت رایگان یکی از مطالبات ما برای دانش‌آموزان بود که در جلسه هیات دولت این موضوع مطرح شد.

 

 

وی ادامه داد: تهیه سیم کارت‌های کنترل شده برای دانش‌آموزان دیگر مطالبه ما از دولت بود که در این رابطه نیز رئیس‌جمهور دستور لازم را به وزیر ارتباطات داده است.

منادی‌سفیدان افزود: دیگر مطالبه ما از دولت ارائه لپ‌تاپ و گوشی‌های هوشمند برای ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دانش‌آموز است که استطاعت مالی ندارند، که مقرر شد از محل بودجه مقابله با کرونا ١٠٠ هزار میلیارد تومان تأمین شود.

 

کلاس‌های مدارس و دانشگاه‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌شوند

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه در روزهای ابتدایی کلاس‌بندی دانش‌آموزان انجام خواهد شد، گفت: آموزش نحوه فعالیت در فضای مجازی به دانش‌آموزان داده خواهد شد تا پس از آن به صورت آنلاین کلاس‌ها برگزار شوند.

 

وی در پاسخ به این سؤالی که نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها به چه شکل خواهد بود، افزود: برگزاری کلاس‌های دانشگاه عملاً از ابتدای مهر انجام خواهد شد.

 

منادی‌سفیدان ادامه داد: دو الی سه هفته دانشجویان به صورت حداکثری در کلاس حاضر خواهند شد پس از آن جلسات درسی به صورت آنلاین پیگیری می‌شود.


منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار