با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

سرقت عجیب از گاوصندوق دانشگاه علامه طباطبایی

گاو صندوق دانشگاه علامه به سرقت رفت!
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 10
کد خبر: ۵۸۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر گاو صندوق دانشگاه علامه طباطبایی که در اتاق معاون پژوهشی قرار داشت یک ماه پیش مورد سرقت قرار گرفته، اما عجیب‌تر این که دانشگاه امروز متوجه سرقت شده است.

 

این خبرگزاری نوشته است: این گاو صندوق حاوی وجوه نقد و اسناد بسیار محرمانه مالی بوده که سارقان شبانه با دستگاه برش آن را از جا کنده و برده اند و کسی هم متوجه سرقت نشده است.

 

این در حالی است که ورود و خروج دانشجویان و کارمندان به دانشگاه علامه با اعمال مقررات بسیار شدید انجام می‌گیرد و همواره چندین نگهبان نیز در آنجا حضور دارند.

 

برترین ها

ارسال نظر
آخرین اخبار