راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

دانش آموزان برای استفاده از کانال های و گروه های اختصاصی کلاس و د مدرسه خودشان در برنامه شاد باید در سایت شاد دانش آموزان احراز هویت نمایند . این احراز هویت شامل وارد کردن اطلاعات شناسنامه ای می باشد تا سامانه شاد کانال ها و گروه های مدرسه را در اختیار دانش آموز قرار دهد .
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 10
کد خبر: ۵۸۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، اکنون بیش از هر زمانی دولت الکترونیک ، یادگیری الکترونیکی و آموزش الکترونیکی می‌تواند به آموزش‌ و پرورش به‌ عنوان بزرگ‌ترین متولی آموزش در کشور کمک کند . در واقع ابزار یا بستری است برای تداوم فرآیند یاددهی و یادگیری و به ‌اصطلاح در این زمان که بیماری کرونا باعث تعطیلی مدارس شده است، بستر آموزش تعطیل نیست .

 

گستردگی شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارجی ، سیستم‌های مدیریت یادگیری و سایت‌های آموزشی باعث شده معلمان از هر ابزاری که به نظر فرآیند یاددهی را تسهیل می‌بخشد ، استفاده نمایند . اما به نظر می‌رسد ساماندهی فرآیند یادگیری در فضاهای مجازی برای متولیان امر آموزش یک ضرورت است و یکپارچه‌ سازی ارائه آموزش و گردش محتوا ، سنجش تحصیلی و تعامل بین دانش‌آموز و معلم موجب ایجاد عدالت آموزشی می‌گردد .

 

وزارت آموزش‌ و پرورش در یک اقدام نوین با ایجاد یک رابط کاربری ارتباط بین سامانه سناد که پایگاه داده اطلاعات مدارس ، دانش آموزان ، کلاس‌ها و معلمان است را با نرم افزار شاد فراهم نموده است . به همین منظور سایت سامانه شاد به نشانی Shad.medu.ir به عنوان مرجع قرار گرفته و در ادامه با معرفی سامانه شاد ، راهنمای تصویری نحوه استفاده از سایت شاد دانش آموزان ارایه شده است .


شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) چیست؟
شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) به نشانی Shad.medu.ir به‌منظور ساماندهی آموزش مجازی دانش آموزان در وزارت آموزش ‌و پرورش طراحی و پیاده‌ سازی شده است . زیرساخت اجرای این طرح ، استفاده از برنامه شاد است که یک رابط کاربری ساده جهت احراز هویت مدیر، معلم و دانش‌آموز، طراحی‌شده است .

 

برگزاری کلاس ‌های برخط و غیر برخط مبتنی بر تبادل پیام و محتوا در گروه‌ هایی به نام کلاس‌ های مدرسه در بستری ایمن و به‌ دور از تداخل سایر کاربران فضای مجازی برای معلم و دانش‌آموز فراهم نموده است.

 

راهنمای تصویری استفاده از سایت شاد شبکه اجتماعی دانش آموزان

دانش آموزان ، معلمان و مدیران مدارس به عنوان کاربران اصلی سامانه شاد می باشند به همین منظور آموزش و پرورش برای راحتی این کاربران راهنمای کاملی را ارایه نموده است تا داوطلبان بتوانند به راحتی از این سامانه استفاده کنند . در راهنمای استفاده از برنامه شاد موارد زیر ارائه شده است :

 

راهنمای تصویری ورود به بات شاد توسط مدیران

مدیر مدرسه باید ابتدا وارد سامانه سناد شود و اطلاعات معلمان که شامل : کد ملی و شماره همراه آن ها می شود ، مطابق تصویر زیر ثبت نماید .

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

 

در صورتی که مشخصات معلم ظاهر نشد در فیلدهای زیر مشخصات وی را وارد کنید .

 

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

 

در ادامه برای هر معلم کلاس های درسی را مطابق مراحل زیر تخصیص دهید و از منوی امور دفتری برروی گزینه مدیریت کالس ها کلیک کنید و سپس روی گزینه ادامه کلیک کنید .

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

 

در ستون نام دبیر درس هایی که دبیرآن ها تعریف شده قابل مشاهده اســت . ودرس هایی که دبیر آن ها مشخص نیســت در ستون دبیر دکمه « تعیین دبیر» نمایش داده می شود .

 

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

 

پس از کلیک کردن روی دکمه « تعیین دبیر» ، در پنجرهای بازشده و در قسمت « کد ملی دبیر» کد ملی معلم را وارد کنید.پس از وارد کردن کد ملی نام و نام خانوادگی شماره موبایل معلم مشاهده می شود .

 

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

 

در پنجره زیر بر روی دکمه « ویرایش » کلیک کنید و در صورت نیاز مشخصات خود را ویرایش نمایید.

تغییر شماره تلفن همراه در این پنجره قابل انجام است .

 

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

 

برای مشاهده مشخصات مدیر یا ویرایش مشخصات در سامانه سناد در گوشه بالای سمت چپ سامانه سناد مطابق تصویر زیر که اسم مدرسه قابل مشاهده است، برروی منوی « پروفایل من » کلیک کنید .

 

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

 

برای تعریف کادر اجرایی مدرسه در سامانه سناد در گوشه بالای سمت چپ سامانه سناد مطابق تصویر زیر که اسم مدرسه قابل مشاهده است، برروی منوی « مدیریت کاربران مدرسه » کلیک کنید سپس در پنجره ی بازشده با ورود کد ملی نقش مربوطه را تعریف نمایید .

 

راهنمای استفاده از شبکه اجتماعی دانش آموزان+ راهنمای تصویری

 

مدیر مدرسه پس از انتخاب پیامرسان و تعریف معلمان و کلاس های آنها در سامانه سناد باید در تلفن همراه خود نرم افزار شاد را دانلود و نصب نماید.

سپس در صفحه بازشده با انتخاب نقش « مدیر» فرایند احراز هویت خود را تا پایان و مشاهده کلاس ها و معلمان مدرسه خود ادامه دهد سپس به معلمان اطلاع دهد .

 

راهنمای تصویری ورود به بات شاد توسط معلمان

معلم پیام رســان شاد را نصب و با استفاده از انتخاب نقش معلم و ورود کدملی احراز هویت انجام داده و کلاس های درس خود را مشاهده می نماید .

 

راهنمای تصویری ورود به بات شاد توسط دانش آموزان

اولیا دانش آموز یا شــخص دانش آموز باید نسخه ی جدید پیام رســان شاد را نصب نماید و از طریق گزینه ی انتخاب نقش « دانش آموز » به لینک shad.medu.ir متصل شــده و پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده به کلاس خود در مدرسه متصل شود .

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار