بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس منطقه کردستان

دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس منطقه کردستان نخست وزیر عراق و رئیس منطقه کردستان امروز در جریان یک دیدار، مسائلی مانند انتخابات عراق و هماهنگی بین نیروهای مسلح این کشور را بررسی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق امروز با «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان دیدار کرد.

 الکاظمی و بارزانی در این دیدار، وضعیت عراق و مهمترین مسائلی را که این کشور با آن روبروست، بررسی کردند.

در بیانیه دفتر نخست وزیر عراق آمده است که در این دیدار، پرونده‌های مشترک بین دولت فدرال و منطقه کردستان بحث و بررسی شد.

طرفین در این دیدار همچنین بر هم‌افزایی تلاشها و یکسان‌سازی مواضع بغداد و اربیل برای حل مشکلات کنونی تأکید کردند.

در این دیدار همچنین اتفاق نظر و تأکید مشترکی بر اهمیت گفت‌وگوی متقابل و رجوع به قانون اساسی به عنوان یک ستون جامع برای حل تمامی مشکلات وجود داشت.

الکاظمی و بارزانی همچنین تأکید کردند که باید وضعیت به گونه‌ای شود که به سود همه اقشار ملت عراق باشد.

در این دیدار همچنین بر تداوم هماهنگی امنیتی بین گروههای مسلح عراق برای جلوگیری از نفوذ عناصر تروریستی داعش تأکید شد.

الکاظمی و بارزانی همچنین با تأکید بر لزوم برگزاری انتخابات موفقیت‌آمیز، تصریح کردند که این انتخابات باید بیانگر اراده ملت عراق و اختیارات دموکراتیک آنان باشد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار