سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

عبداللهی: توافق با علی کریمی هنوز کار دارد

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: چون مدیران باشگاه امسال قراردادها را 2 ساله می بندند توافق با کریمی هنوز کار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر نصرالله عبداللهی با بین اینکه استقلال ساعت 23:40 فردا تهران را به مقصد دوحه ترک می‌کند اظهار داشت: بازیکنانی که جا مانده‌اند فردا هم در تهران تمرین خواهند کرد و بعد از یک روز قرنطینه به تمرینات در دوحه اضافه خواهند شد.

وی در خصوص اینکه علی کریمی در تمرین جا مانده‌های استقلال حضور دارد و آیا قرار است این تیم را در لیگ قهرمانان همراهی کند گفت: اجازه بدهید این موضوع را مدیران باشگاه تصمیم بگیرند.ما برای بازیکنان بلیت گرفتیم و اگر توافق شود آنها به قطر سفر خواهند کرد.

سرپرست تیم استقلال در خصوص اینکه آیا تائید می‌کند هنوز توافقی با کریمی صورت نگرفته است گفت: توافق فقط مالی است و این توافق یک مقدار کار دارد. چون قراردادها را امسال 2 ساله می‌بندند نیاز به رایزنی دارد.

وی در خصوص دانشگر عنوان کرد: شرایط دانشگر مثل علی کریمی است، شب گذشته با هم صحبت کرده‌اند و ان شاءالله این موضوع حل خواهد شد.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار