نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد

وزیر کشور بحرین: ایران خطری دائمی برای امنیت ماست

وزیر کشور بحرین: ایران خطری دائمی برای امنیت ماست وزیر کشور بحرین روز دوشنبه در سخنانی به توجیه توافق این رژیم با رژیم صهیونیستی پرداخت و مدعی شد که ایران به شکل‌های گوناگون به دنبال تحمیل سیطره خود بر منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 15
کد خبر: ۵۹۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «شیخ راشد بن عبدالله آل خلیفه» وزیر کشور بحرین روز دوشنبه در سخنانی از توافق سازش این رژیم با رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

 

وی در سخنانی گفت: «اعلام توافق صلح به عنوان چشم پوشی از موضوع فلسطین و حقوق فلسطینیان نیست اما برقراری روابط با اسرائیل در راستای حمایت از منافع عالی و ساختار دولت بحرین است.»

 

وزیر کشور بحرین اضافه کرد: «امروز چالش‌های سرنوشت ساز به منطقه رسیده و نمی‌توان آن را نادیده گرفت و بدور از دوراندیشی است که خطر را ببینیم و در صورتی که امکان جلوگیری آن وجود داشته باشد منتظر رسیدن آن بمانیم.»

 

راشد بن عبدالله افزود: «ایران تحمیل سیطره خود بر منطقه را به شکل‌های گوناگون انتخاب کرده و این کشور خطری دائمی برای امنیت داخلی ما به شمار می‌آید.»

 

وی گفت: «بحرین در شرایط امنیتی و اقتصادی قرار دارد که هرگونه تاخیر در آن پیامدهای بسیار بزرگی برای ما به دنبال خواهد داشت.»

 

این مقام بحرینی در ادامه سخنانش گفت که عادی سازی روابط این رژیم با رژیم صهیونیستی به تقویت روابط راهبری منامه با واشنگتن کمک می‌کند.

 

جمعه گذشته بود که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از توافق منامه و تل‌آویو برای سازش خبر داد.

 

در همین راستا «عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر خارجه بحرین امروز وارد واشنگتن شد تا در مراسم امضای توافق با رژیم صهیونیستی که قرار است روز سه‌شنبه در کاخ سفید برگزار شود، شرکت کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار