گاردین: سوگواری رهبر شهید در مصلای تهران آمیخته با شعار‌های انتقام بود گروسی: اقدامات روس‌اتم درباره نیروگاه بوشهر منطقی بود سی‌ان‌ان: نتانیاهو برای مذاکره درباره ایران و عربستان با ترامپ دیدار می‌کند غریب‌آبادی: ایران نسبت به هر حرکت نظامی در تنگه هرمز هشدار می‌دهد دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند مکرون به سوریه می‌رود قالیباف: دیپلماسی و مذاکره باید بتواند گره نظامی را باز کند/ امروز تفاهمنامه در حال اجراست و پیاده‌سازی آن سخت، اما شدنی است پاسخ سفارت ایران به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران هشدار انصارالله: یک ضربه به عربستان رویا‌های ۱۰۰ ساله‌اش را بر باد می‌دهد دور جدید مذاکرات آمریکا و ایران در تاریخ ۱۱ جولای در پاکستان برگزار خواهد شد ترامپ: از دیدن گریه ایرانیان در مراسم تشییع شگفت‌زده شدم قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت سفیر ایران در پکن: عبور کشور‌های دوست در تنگه هرمز با ملاحظات ویژه انجام می‌شود وزیر خارجه مصر: از تسهیل مذاکرات واشنگتن و تهران حمایت می‌کنیم دست مریزاد نتانیاهو به ژوزف عون! ترامپ: باید پایگاه بگرام را حفظ می‌کردیم

توافق سازش میان رژیم صهیونیستی با امارات و بحرین امضا شد

توافق سازش میان رژیم صهیونیستی با امارات و بحرین امضا شد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی مراسمی در کاخ سفید با حضور رئیس‌جمهور آمریکا و وزرای خارجه بحرین و امارات توافق عادی‌سازی روابط با این دو کشور خاورمیانه را امضا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 15
کد خبر: ۵۹۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر  «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «عبدالله بن زاید»، وزیر خارجه امارات و «عبدالطیف بن راشد الزیانی»، وزیر خارجه بحرین امروز در مراسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی با امارات متحده عربی و بحرین را امضا کردند.

توافق سازش میان رژیم صهیونیستی با امارات و بحرین امضا شد

این توافق به زبان‌های انگلیسی، عبری و عربی تنظیم شده بود و به امضای مقام‌های طرف‌ها رسید.

رئیس‌جمهور آمریکا قبل از امضای این توافق در یک سخنرانی مدعی شد این توافق‌ها مسیر را برای صلح در خاورمیانه هموار خواهد کرد. او مدعی شد که کسی فکر نمی‌کرده حصول چنین توافقاتی امکان‌پذیر بوده است.

 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم گفت که قصد دارد اسرائیل را قوی کند چون تاریخ نشان داده قدرت امنیت می‌آورد.

 

وزیر خارجه امارات هم این توافق را نشان‌دهنده «تغییر در قلب خاورمیانه» خواند و از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بابت متوقف کردن طرح اشغال بخش‌های جدیدی از کرانه باختری تشکر کرد. او ادعا کرد این توافق به امارات کمک خواهد کرد در کنار مردم فلسطین بایستد.

 

وزیر خارجه بحرین هم از نتانیاهو، ترامپ و وزیر خارجه امارات تشکر کرد و گفت که توافق‌ها گام نخست هستند و باید به تشکیل کشور فلسطین منجر شوند.

 

در همین راستا واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو در بیانیه‌ای مشترک روز۲۳ مرداد (۱۳ اوت) اعلام کردند به توافقی برای عادی‌سازی روابط میان امارات و اسرائیل دست پیدا کرده‌اند.

 

آمریکا همچنین روز ۲۱ شهریور اعلام کرد بحرین هم تصمیم گرفته روابط خود با رژیم اسرائیل را علنی کند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار