فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن

کدام نمایندگان مجلس از ماراتن انتخابات 98 باز ماندند؟+لیست اسامی

با توجه به مصوبه امروز نمایندگان در هرم سبز بهارستان باید منتظر موضع شورای نگهبان در این باره بود؛ صورت تایید نهایی باید دید آیا آرایش سیاسی مجلس دهم تغییر خواهد کرد؟
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، گروه سیاست؛ اصلاح موادی از قانون انتخابات در جلسه امروز خانه ملت مطرح شد؛ وکلای مردم در جریان بررسی اصلاح موادی از قانون انتخابات، وکلای ملت با ۱۳۴ رأی موافق، ۹۵ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۴ نماینده حاضر در جلسه علنی با پیشنهاد حسین امیری خامکانی نماینده مردم زرند که از دوره ششم تا کنون در نهاد قانون گذاری حضور دارد، مبنی بر اینکه کاندیداتوری افرادی که سه دوره متوالی نماینده مجلس بوده‌اند، ممنوع شود، موافقت کردند.

 

مصوبه امروز مجلس، مخالفان شناخته شده‌ای نیز داشت، محمد دهقان نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی و دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ضمن مخالفت با تصمیم امروز همکارانش در خانه ملت، به خبرنگاران پارلمانی، گفت: «از آن جایی که دوره ریاست جمهوری در قانون اساسی به ۸ سال متوالی محدود شده اما برای مجلس قیدی نگذاشته است؛ اینکه بگوییم نمایندگان بیش از ۳ دوره متوالی نمی‌توانند کاندیدا شوند، تغییر قانون اساسی است و براساس قانون اساسی مصوبه امروز مجلس رد خواهد شد.»

 

آنچه مسلم است، در صورت تائید شورای نگهبان تعدادی از نمایندگان مجلس دهم از حضور در عرصه رقابت اسفندماه سال ۹۸ باز خواهند ماند.

 

حال که مُهر تائید بهارستان نشینان زیر قانون انتخابات زده شده است، این پرسش مطرح می‌شود «چه کسانی دیگر نمی‌توانند در گردونه انتخابات شرکت کنند؟».

 

اولین فردی که می‌توان از او نام برد، علی اردشیر لاریجانی است؛ هنوز نمایندگان در حال بررسی اصلاح موادی از قانون انتخابات بودند که سید حسین نقوی حسینی نماینده ورامین با کنایه خطاب به رئیس مجلس، گفت: آقای لاریجانی پیشاپیش به شما تبریک می گویم که نمایندگان با این مصوبه به شما فرصتی دادند که به کارهای دیگر خود برسید، چرا که این دوره، دوره آخر شما در مجلس است.

 

علاوه بر رئیس نهاد قانون گذاری باید از دو نواب رئیس (مسعود پزشکیان و علی مطهری) نیز نام برد، آنها به سه دوره متوالی در خانه ملت دیگر نمی‌توانند در انتخابات اسفند سال ۹۸ شرکت کنند.

 

اسامی نمایندگان مجلس دهم که نمی‌توانند در انتخابات ۹۸ شرکت کنند

کدام نمایندگان مجلس از ماراتن انتخابات 98 باز ماندند؟+لیست اسامی

 

 

* دوره‌های حضور نمایندگان از سایت مرکز پژوهش‌های مجلس استخراج شد

البته مصوبه مجلس شامل نمایندگانی می‌شود که سه دوره «متوالی» در خانه ملت عضویت داشتند؛ چرا که در دوره کنونی مجلس، نمایندگانی حضور دارند که در چند دوره مجلس حضور داشته اما حضور آنها به صورت «متوالی» نبود.

 

اسامی نمایندگانی که حضور آنها در نهاد قانونگذاری به صورت «متوالی» نیست

 

کدام نمایندگان مجلس از ماراتن انتخابات 98 باز ماندند؟+لیست اسامی

 

با توجه به مصوبه امروز نمایندگان در هرم سبز بهارستان باید منتظر موضع شورای نگهبان در این باره بود؛ در صورت تأیید نهایی باید دید آیا آرایش سیاسی مجلس دهم تغییر خواهد کرد؟

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده