ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است
اسپوتنیک گزارش داد

استفاده هند از بمب‌های هدایت شونده اسرائیلی در حمله به پاکستان

یک منبع مطلع نظامی می‌گوید که نیروی هوایی هند در حملات اخیر خود به پاکستان از بمب‌های هدایت شونده اسرائیلی استفاده کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 04
کد خبر: ۵۹۲۶
به گزارش راهبرد معاصر ، «آرون جیت لی» وزیر دفاع هند گفته بود که دهلی نو جزئیات حمله ارتش این کشور علیه پایگاههای شبه نظامیان در بخش کشمیر تحت کنترل پاکستان را اعلام نخواهد کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک با اشاره به این موضوع به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد که نیروی هوایی هند در عملیات اخیر خود علیه «جیش محمد» واقع در بالاکوت در پاکستان از بمبهای هدایت شونده اسرائیلی استفاده کرده است.

به گفته این منبع نظامی، حملات روز 26فوریه در خاک پاکستان با بمبهای اسپایس-2000 ساخت اسرائیل صورت گرفته است؛ گفته میشود درصد خطای این بمبها کمتر از 3 متر است.

اسپوتنیک در ادامه گزارش داد، درحالیکه تخمین تعداد تلفات حملات اخیر هند دشوار است اما این منبع نظامی می‌گوید که این بمبها سقف ساختمانهای هدف گرفته شده را شکافته و با نفوذ به داخل اهداف مورد نظر همه شبه نظامیانی که در آنجا بودند را کشته است.

وی مدعی شده است که خلبانهای حاضر در این عملیاتها به رادارهای پیشرفته با وضوح بالا مجهز  و قادر بودند اهداف را به صورت دو بعدی و 3 بعدی ببینند تا دقت حملات آنها در بهترین سطح ممکن باشد.

با این حال مقامات پاکستانی هرگونه تلفات را در این حملات رد کرده و گفته بودند که هند مناطق خالی از سکنه را بمباران کرده است.

همچنین ارتش پاکستان از ساقط کردن یک جنگنده هندی و بازداشت یک خلبان این کشور در جریان این حملات خبر داده بود.

 دولت پاکستان روز جمعه این خلبان هندی را به نشانه حسن نیت و به منظور کاهش تنشهای میان دو کشور آزاد کرد.

درگیریهای مرزی میان هند و پاکستان زمانی بالا گرفت که یک اتوبوس حامل پرسنل ارتش هند هدف حمله تروریستی قرار گرفت که طی آن حداقل 46 نفر کشته شدند.

هند، اسلام آباد را متهم به حمایت از گروههای تروریستی و حمله به نیروهای این کشور در خط کنترل کشمیر می‌کند.

اسلام آباد و دهلی نو از زمان جدایی از یکدیگر بر سر حاکمیت ارضی بر منطقه کشمیر دچار اختلافات شدید هستند.
 
فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار