محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد

نقش یک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در ترور سردار سلیمانی

نقش یک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در ترور سردار سلیمانی یک روزنامه‌نگار آمریکایی در کتاب خود فاش کرد که معاون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در دوران ریاست جمهوری بوش، در سال ۲۰۱۶ پس از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، با او درباره سردار شهید سلیمانی صحبت کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «باب وودوارد» روزنامه‌نگار مطرح آمریکایی در بخشی از کتاب خود به نام «خشم» روایتی از نحوه تصمیم‌گیری دونالد ترامپ برای ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارائه داده است.

 

پیش از این منابع خبری به نقش مایک پامپئو در مجاب کردن ترامپ برای ترور سردار سلیمانی اشاره کرده‌اند، اما وودوارد در کتاب خود برای نخستین بار به نقش «جک کین»، معاون اسبق رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این خصوص هم اشاره کرده است.

 

طبق مفاد کتاب،  جک‌ کین زمانی که ترامپ در سال 2016 به تازگی به عنوان رئیس‌جمهور منتخب آمریکا رأی آورده بود با او درباره حاج قاسم صحبت کرده بود.

 

کین علاوه بر این، تلاش‌ها و بیم‌های دولت جورج دبلیو بوش برای مقابله با سردار سلیمانی را برای ترامپ بازگو کرده بود. طبق مندرجات این کتاب، کین به ترامپ گفته بود تیم امنیت ملی جورج دبلیو بوش از او به عنوان رئیس‌جمهور وقت برای تخریب دو پایگاه در ایران که محل استقرار نیروهای سردار سلیمانی بود اجازه خواسته بودند.

 

بوش با این درخواست مخالفت کرده بود. کین می‌گوید بوش فکر می‌کرد که اگر به مواضعی در داخل ایران حمله کند استیضاح خواهد شد.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار