حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

نقش یک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در ترور سردار سلیمانی

نقش یک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در ترور سردار سلیمانی یک روزنامه‌نگار آمریکایی در کتاب خود فاش کرد که معاون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در دوران ریاست جمهوری بوش، در سال ۲۰۱۶ پس از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، با او درباره سردار شهید سلیمانی صحبت کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «باب وودوارد» روزنامه‌نگار مطرح آمریکایی در بخشی از کتاب خود به نام «خشم» روایتی از نحوه تصمیم‌گیری دونالد ترامپ برای ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارائه داده است.

 

پیش از این منابع خبری به نقش مایک پامپئو در مجاب کردن ترامپ برای ترور سردار سلیمانی اشاره کرده‌اند، اما وودوارد در کتاب خود برای نخستین بار به نقش «جک کین»، معاون اسبق رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این خصوص هم اشاره کرده است.

 

طبق مفاد کتاب،  جک‌ کین زمانی که ترامپ در سال 2016 به تازگی به عنوان رئیس‌جمهور منتخب آمریکا رأی آورده بود با او درباره حاج قاسم صحبت کرده بود.

 

کین علاوه بر این، تلاش‌ها و بیم‌های دولت جورج دبلیو بوش برای مقابله با سردار سلیمانی را برای ترامپ بازگو کرده بود. طبق مندرجات این کتاب، کین به ترامپ گفته بود تیم امنیت ملی جورج دبلیو بوش از او به عنوان رئیس‌جمهور وقت برای تخریب دو پایگاه در ایران که محل استقرار نیروهای سردار سلیمانی بود اجازه خواسته بودند.

 

بوش با این درخواست مخالفت کرده بود. کین می‌گوید بوش فکر می‌کرد که اگر به مواضعی در داخل ایران حمله کند استیضاح خواهد شد.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار