نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اقدام گل محمدی جواب داد

ریسک یحیی گل محمدی در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در پرسپولیس جواب داد؛ بازیکنانی که زود «جا» افتادند. سرخپوشان پرسپولیس در حالی با دو پیروزی برابر نماینده عربستان خود را به صدر جدول گروه سوم لیگ قهرمانان آسیا رساندند که سرمربی این تیم برای استفاده از نفرات جدید ریسک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر تیم فوتبال پرسپولیس التعاون عربستان را در دو بازی رفت و برگشت از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با شکست بدرقه کرد تا با هفت امتیاز در پایان هفته چهارم این مسابقات در صدر جدول قرار بگیرد.

تیمی که در پایان دو بازی ابتدایی خود مقابل الدحیل قطر و الشارجه امارات تنها یک امتیاز گرفت اما توانست نهایت استفاده را از تعویق هفت ماهه این بازی‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا برده و التعاون عربستان را در هفته‌های سوم و چهارم با نتیجه یک بر صفر شکست دهد.

پرسپولیس در حالی به پیروزی مقابل التعاون رسید که این تیم در نقل و انتقالات تابستانی توانست هفت بازیکن جدید جذب کرده و تنها خروجی اش نیز علی علیپور و مهدی ترابی بطور قطعی بوده است.

با این حال پرسپولیس که در پنج سال گذشته معمولاً با کمترین تغییر و حفظ اسکلت اصلی خود به فکر تثبیت موفقیت با برانکو ایوانکوویچ بوده است حالا تنها چند روز پس از حضور بازیکنان تازه وارد خود در تمرینات اقدام به استفاده از خریدهای خود در ترکیب اصلی کرد.

 

حامد لک در حالی به عنوان جانشین بوژیدار رادوشوویچ در چارچوب دروازه سرخپوشان قرار گرفت که تنها ۹ جلسه تمرین را با پرسپولیس پشت سر گذاشته بود. اتفاقی مشابه برای سعید آقایی که در کمترین زمان توانست در ترکیب اصلی این تیم در جناج چپ بازی کند.

عیسی آل کثیر، احسان پهلوان و میلاد سرلک نیز خیلی زود در بین یازده مرد اصلی این تیم قرار گرفتند تا یحیی با تکیه بر شجاعت خود بتواند تغییر محسوسی در ترکیب تیمش ایجاد کند.

پرسپولیس در طول یک دهه اخیر هرگز چنین تغییراتی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به خود ندیده بود اما یحیی توانست با شناخت کافی از بازیکنان قدیمی و تازه وارد خود چنین ریسک موفقی را انجام دهد تا حالا با هفت امتیاز در صدر جدول گروه C با قرمزها خودنمایی کند.

باید دید استراتژی گل محمدی و کادر فنی پرسپولیس برای ایجاد تغییرات متناوب در ترکیب این تیم چه نتیجه‌ای را به همراه خواهد داشت.

پارس فوتبال

ارسال نظر