عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است

کشف 1.3 تن مواد قابل انفجار در بندر بیروت

ارتش لبنان امروز، شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد، ۱.۳ تن مواد قابل انفجار را در جریان بررسی‌هایش در بندر بیروت کشف کرده است. ارتش لبنان همچنین می‌گوید، همچنان ۹ تن در پی انفجار چهارم اوت مفقود هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ارتش لبنان از داده‌های جدیدی در جریان تحقیقاتش در زمینه انفجار بندر بیروت پرده برداشت که چهارم اوت این انفجار ناشی از ذخیره سازی نامناسب مقدار زیاد مواد شیمیایی نیترات آمونیوم فاجعه‌ای را رقم زد.

ارتش در بیانیه‌ای که در روی سایتش منتشر کرده، آورده است: در چارچوب اقدامات کشف و ارزیابی یگان‌های ارتش در بندر بیروت ۱۳۲۰ کیلوگرم از مواد قابل انفجار جاسازی شده در ۱۲۰ کارتن و ذخیره در یکی از انبار‌ها را کشف کردیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: فورا نیرو‌های مهندسی اقدام به معدوم سازی آن در میادین وابسته به ارتش کردند.

ارتش لبنان همچنین ادامه داد: همچنان ۹ تن در اثر این انفجار مفقود هستند در حالی‌که این انفجار ۱۹۰ کشته برجای گذاشته است.

فرماندهی ارتش اشاره کرد: عملیات ارزیابی در مناطق متضرر در اثر انفجار طی ۱۵ روز صورت گرفت و ارزیابی‌ها را ۲۵۰ کمیته متشکل از ۱۰۰۰ افسر و درجه‌دار به اضافه ۵۰۰ مهندس شهرسازی برعهده داشتند و ۸۵ هزار و ۷۴۴ واحد متضرر شده مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

ارتش خاطرنشان کرد: این عملیات کافی است و نیاز به انجام ارزیابی‌های بیشتر از سوی طرف‌های اهداکننده نیست.

قرار است ائتلاف بین‌المللی حمایت از میراث تاریخی در مناطق درگیری پنج میلیون دلار برای کمک به بازسازی برخی آثار تخریب شده به لبنان بدهد.

بیش از ۶۵۱ ساختمان در لیست آثار تاریخی بیروت در اثر انفجار متضرر شده‌اند.

تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار