مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کشف 1.3 تن مواد قابل انفجار در بندر بیروت

کشف 1.3 تن مواد قابل انفجار در بندر بیروت ارتش لبنان امروز، شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد، ۱.۳ تن مواد قابل انفجار را در جریان بررسی‌هایش در بندر بیروت کشف کرده است. ارتش لبنان همچنین می‌گوید، همچنان ۹ تن در پی انفجار چهارم اوت مفقود هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ارتش لبنان از داده‌های جدیدی در جریان تحقیقاتش در زمینه انفجار بندر بیروت پرده برداشت که چهارم اوت این انفجار ناشی از ذخیره سازی نامناسب مقدار زیاد مواد شیمیایی نیترات آمونیوم فاجعه‌ای را رقم زد.

ارتش در بیانیه‌ای که در روی سایتش منتشر کرده، آورده است: در چارچوب اقدامات کشف و ارزیابی یگان‌های ارتش در بندر بیروت ۱۳۲۰ کیلوگرم از مواد قابل انفجار جاسازی شده در ۱۲۰ کارتن و ذخیره در یکی از انبار‌ها را کشف کردیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: فورا نیرو‌های مهندسی اقدام به معدوم سازی آن در میادین وابسته به ارتش کردند.

ارتش لبنان همچنین ادامه داد: همچنان ۹ تن در اثر این انفجار مفقود هستند در حالی‌که این انفجار ۱۹۰ کشته برجای گذاشته است.

فرماندهی ارتش اشاره کرد: عملیات ارزیابی در مناطق متضرر در اثر انفجار طی ۱۵ روز صورت گرفت و ارزیابی‌ها را ۲۵۰ کمیته متشکل از ۱۰۰۰ افسر و درجه‌دار به اضافه ۵۰۰ مهندس شهرسازی برعهده داشتند و ۸۵ هزار و ۷۴۴ واحد متضرر شده مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

ارتش خاطرنشان کرد: این عملیات کافی است و نیاز به انجام ارزیابی‌های بیشتر از سوی طرف‌های اهداکننده نیست.

قرار است ائتلاف بین‌المللی حمایت از میراث تاریخی در مناطق درگیری پنج میلیون دلار برای کمک به بازسازی برخی آثار تخریب شده به لبنان بدهد.

بیش از ۶۵۱ ساختمان در لیست آثار تاریخی بیروت در اثر انفجار متضرر شده‌اند.

تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار