عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

محموله‌ای که عباس عراقچی با خود به لبنان برد + جزئیات

محموله‌ای که عباس عراقچی با خود به لبنان برد + جزئیات وزیر امور خارجه ایران امروز در رأس هیأتی برای دیدار با مقامات لبنانی و به همراه محموله ۱۰ تنی مواد غذایی و دارویی برای مردم لبنان وارد بیروت شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در رأس هیأتی برای دیدار و گفتگو با مقامات لبنانی پیش از ظهر امروز (جمعه) ۱۳ مهرماه وارد فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری بیروت شد و مورد استقبال مقام‌های ذی‌ربط لبنانی قرار گرفت.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه که عراقچی را در این سفر همراهی می‌کند، هم با اشاره به ورود وزیر امور خارجه و هیأت همراه به فرودگاه بین‌المللی بیروت، عنوان کرد: هیأت ایرانی به ریاست وزیر امور خارجه ⁧‫‬⁩و همراهی دو نماینده مجلس و رئیس جمعیت هلال احمر، با مقام‌های عالی‌رتبه ⁧‫لبنان‬⁩ دیدار خواهند کرد.

وی همچنین اعلام کرد که محموله‌ای شامل ۱۰ تن مواد غذایی و دارویی به عنوان بخشی از کمک‌های بشردوستانه ایران، تقدیم لبنان خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه افزود:ایران در همبستگی با مردم شجاع لبنان ثابت قدم است. همه منطقه باید وضعیت خطیری که لبنان با آن مواجه است و تبعات آن برای آینده ملت‌هایمان را دریابند.

عراقچی در این سفر با نجیب میقاتی نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان و نبیه بری رئیس پارلمان لبنان دیدار و درباره آخرین تحولات لبنان و منطقه به رایزنی خواهد پرداخت.

رئیس دستگاه دیپلماسی پس از حمله هوایی رژیم اسرائیل جمعه ششم مهرماه به ضاحیه جنوبی بیروت که به شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان منجر شد با عبدالله بوحبیب همتای لبنانی تلفنی گفتگو و این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی را محکوم کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار