ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

متواری شدن یکی از متهمین بانک سرمایه!/قول حسین هدایتی مبنی بر تسویه حساب با بانک

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی پایان جلسه دوم رسیدگی به پرونده گروه موسوم به حسین هدایتی از بدهکاران بانک سرمایه را اعلام کرد و گفت: یقینی متهم این پرونده با وثیقه آزاد شده بود که متواری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 04
کد خبر: ۵۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر ، قاضی مسعودی‌مقام در پایان جلسه دوم رسیدگی به پرونده حسین هدایتی و تعدادی دیگر از بدهکاران بانک سرمایه اظهار کرد: آقای یقینی از متهمان این پرونده که با وثیقه آزاد بود متواری شده و ضمن صدور دستور ضبط وثیقه 5 میلیاردی دستور دستگیری و جلب متهم صادر شده است.

 

پیش از پایان جلسه دادگاه نیز حسین هدایتی گفت: قول می‌دهم قبل از صدور رأی با بانک سرمایه تسویه‌حساب کنم؛ سعی می‌کنم به صورت نقدی و اگر نشد با واگذاری املاک تهران، شمیران و یا لواسانات با بانک سرمایه تسویه حساب کنم.

 

در حین اظهارات هدایتی نماینده دادستان گفت: وکیل هدایتی هفته پیش اوراق سپرده موسسه آرمان را برای تسویه حساب ارائه کرده که این موسسه مالی بدهی شدید دارد و پرونده مدیران آن به اتهام افساد در حال رسیدگی است.

ارسال نظر