تدوین مکانیسمی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا توسط چین-راهبرد معاصر
خزانه‌داری آمریکا سه نهاد و سه فرد اسرائیلی را تحریم کرد حزب الله از شهادت ۴ عضو خود خبر داد + عکس عراقچی: اگر قدرت نباشد دیپلماسی ابتر خواهد ماند امانی سفیر ایران در لبنان: هیچ تهدیدی ما را از حمایت از مقاومت باز نمی‌دارد کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت واکنش حماس به ادعای خروج رهبران خود از قطر و نقل مکان به ترکیه اخراج صد‌ها هزار مهاجر از آمریکا در ۱۰۰ روز اول دولت ترامپ آنروا: هیچ آژانس دیگر سازمان ملل نمی‌تواند جایگزین ما شود سازمان امنیت فدرال روسیه یک حمله تروریستی را خنثی کرد واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه

تدوین مکانیسمی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا توسط چین

وزارت بازرگانی چین با طراحی سازوکاری تلاش می‌کند اقدامات تحریمی آمریکا را علیه شرکت‌های خود تلافی کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه النشره، وزارت بازرگانی چین برای مقابله با تحریم‌های آمریکا مکانیسمی را طراحی کرده است.

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد به منظور مقابله با تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های خود به ویژه شرکت فناوری هوآوی سازوکاری طراحی کرده است که به آن‌ها امکان می‌دهد تا فعالیت‌های شرکت‌های خارجی را محدود کنند.

وزارت بازرگانی چین در بیانیه خود به نام شرکت خاصی اشاره نکرد، اما بنا به مفاد این بیانیه با راه‌اندازی این مکانیسم، شرکت‌های خارجی در معرض اقدامات تنبیهی و محدودیت‌های فعالیتی و سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرند.

پیش‌تر نیز برخی از گزارش‌های رسانه‌ای نشان داد که پکن در حال ارزیابی اقدامات تلافی‌جویانه خود است تا در صورتی که سایر کشور‌های اروپایی نیز مانند انگلیس حضور شرکت مخابراتی هوآوی را در شبکه‌های تلفن همراه خود ممنوع کنند، شرکت‌های نوکیا و اریکسون را تحریم کند.

نشریه وال استریت ژورنال با استناد به منابع آگاه در این خصوص نوشت پکن اتخاذ اقدامات تلافی‌جویانه علیه شرکت فنلاندی نوکیا و شرکت سوئیسی اریکسون را رد نکرده است. به نوشته این مجله، چین منتظر حرکت کشور‌های اروپایی است تا ببیند که آیا آن‌ها نیز مانند انگلیس از سیاست تحریمی آمریکا در قبال غول مخابراتی چینی پیروی می‌کنند یا خیر.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده