سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

بایدن خواستار کناره‌گیری ترامپ از قدرت شد

بایدن خواستار کناره‌گیری ترامپ از قدرت شد نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا از رئیس جمهوری کنونی این کشور به دلیل سوء مدیریت در مقابله با ویروس کرونا خواست که از قدرت کناره‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز جمعه در سخنانی خواستار کناره‌گیری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از قدرت به دلیل سوء مدیریت در مقابله با ویروس کرونا شد.

وی که در ایالت پنسیلوانیا در جمع مردم صحبت می‌کرد، گفت که ترامپ مسئول مرگ هر فردی است که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا جان خود را از دست می‌دهد.

بایدن اضافه کرد: «اگر رئیس‌جمهور از همان ابتدا به وظایفش عمل می‌کرد تمام کسانی که جان خود را از دست دادند امروز زنده بودند.»

نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا گفت که ترامپ به جز بورس و انتخابات به هیچ چیز دیگری اهمیت نمی‌دهد و با انتقاد شدید از ترامپ، خواستار کناره‌گیری وی شد.

نرخ ابتلای روزانه به ویروس کووید-۱۹ (کرونا) در آمریکا در هفته گذشته بعد از هفته‌ها کاهش بار دیگر صعودی شده است.

بنا بر آمار دانشگاه آمریکایی «جانز هاپکینز» در شبانه‌روز گذشته با ثبت ۴۴ هزار و ۳۶۰ مورد جدید ابتلا تعداد کل مبتلایان در این کشور به ۶ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۴۱۱ نفر رسید. تعداد قربانیان هم با ثبت ۸۷۰ مورد جدید، به مجموع ۱۹۷ هزار و ۶۳۳ مورد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری «سی‌ان‌ان» اخیراً آمار ابتلای روزانه در آمریکا با افزایش همراه بوده و میانگین تعداد موارد روزانه در هفته گذشته تا روز پنجشنبه ۳۹ هزار و ۷۰۰ مورد بود که در مقایسه با چند روز قبل از آن ۱۳ درصد رشد داشته است. میانگین آمار قربانیان کرونا اما در هفته گذشته ۸۳۸ نفر بوده که در مقایسه با هفته‌های قبل آن کاهش داشته است.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار