گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا

اظهارات وقیحانه دیکتاتور بحرین درباره عادی سازی روابط با اسرائیل

اظهارات وقیحانه دیکتاتور بحرین: اقدام ما در عادی سازی روابط با اسرائیل دستاوردی تاریخی و به نفع امنیت و رفاه ملتهاست دیکتاتور بحرین با توجیه خیانت بزرگ خود به مسئله فلسطین از طریق عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، آن را به زعم خود دستاوردی تاریخی برای رژیم نامشروع و سرکوبگر خود توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 22
کد خبر: ۶۰۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه الجزیره، حمد بن عیسی آل خلیفه روز دوشنبه از توافق ننگین سازش با رژیم صهیونیستی و زیر پا گذاشتن حقوق مشروع و بر حق ملت فلسطین دفاع کرد و مدعی شد این توافق یک دستاورد تاریخی است که به پیشبرد روند صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه کمک می کند.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی بحرین، اظهارات حمد بن عیسی در جریان نشست کابینه این کشور برگزار شد که ریاست آن را برعهده داشت. شیخ حمد در این جلسه مدعی شد امضای اعلان تایید صلح(توافق ننگین عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی) یک دستاورد مهم تاریخی در راه تحقق صلح فراگیر در منطقه خاورمیانه و برآورده شدن خواسته های ملتها از پیروان ادیان مختلف مبنی بر امنیت، ثبات و رفاه و توسعه به شمار می رود.

 

دیکتاتور بحرین که اقدام ننگینش در توافق سازش با رژیم صهیونیستی موجی از خشم و نفرت و محکومیت در میان ملتهای اسلامی و کشورهای عربی به ویژه در میان اکثریت مردم بحرین با وجود خفقان و سرکوبگری حاکم بر آنها به وجود آورده است، ادعا کرد که توافق صلح که اخیرا در واشنگتن امضا شد، ناشی از دیدگاه بحرین درباره صلح فراگیر و قلمداد کردن آن به عنوان یک گزینه راهبردی برای پیشبرد روند صلح و ثبات در منطقه خاورمیانه بوده است.

 

وی مدعی شد از جمله اهدافی که ما برای تحقق آن از طریق این توافق تلاش کردیم، این بود که جهان این نکته را بداند که پیام و گزینه استراتژیک ما، صلح است و یکی از ویژگی های هویت اصیل بحرین، همزیستی و تسامح است.

 

پادشاه بحرین با وجود این خیانت بزرگ به ملت فلسطین مدعی شد که موضع کشورش در قبال مسئله فلسطین ثابت و دائمی است .

 

وی اعلام کرد به تحقق راه حل دو دولت که دربرگیرنده تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی باشد بر اساس طرح صلح عربی پایبند است.

 

سه شنبه 25 شهریور رژیمهای بحرین و امارات توافق خفت بار سازش را با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید با نظارت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امضا کردند و حالت خشم و نفرت از این اقدام در محافل مردمی عربی را نادیده گرفتند.

 

گروههای سیاسی و سازمانهای مختلف عربی مخالفت قاطع خود را با توافق سازش رژیمهای امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی مورد تاکید قرار دادند و گروههای فلسطینی هم این اقدام را خنجری در پشت مسئله فلسطین توصیف کردند./ تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار