سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

واکنش عربستان به انفجار نفتکش یونانی

ائتلاف سعودی مدعی شد که یک قایق بمب‌گذاری شده را در جنوب دریای سرخ منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ائتلاف سعودی و اماراتی متجاوز به یمن در بیانیه‌ای  مدعی خنثی سازی حمله‌ با قایق در دریای سرخ شد.

شبکه العربیه عربستان سعودی به نقل از سخنگوی این ائتلاف گزارش داد که یک فروند «قایق بمب‌گذاری شده» را در دریای سرخ کشف کرده است.

 

«ترکی المالکی»، سخنگوی این ائتلاف جنبش انصار الله یمن را عامل این حمله دانست و مدعی شد که اقدامات این جنبش کشتی‌رانی و تجارت جهانی را تهدید می‌کند.

او با تأیید وقوع انفجار در بندر نفتی و تجاری «الشُقیق» واقع در ساحل دریای سرخ (استان جیزان) گفت که بر اثر این انفجار، یک کشتی تجاری آسیب دیده است.

خبرگزاری رویترز انگلیس ساعتی پیش گزارش داد که یک نفت‌کش یونانی در دریای سرخ بر اثر انفجار یمن آسیب دیده است.

برخی منابع خبری به نقل از «شرکت امنیت دریانوردی» مدعی شدند که یک مین به یک نفتکش یونانی در دریای سرخ نزدیک عربستان برخورد کرده است. این شرکت مدعی شده که مین به یک نفتکش  نزدیک عربستان و نزدیک مرز یمن در دریای سرخ برخورد کرده و موجب انفجار در این نفتکش شده است.

برخی منابع نیز گزارش کردند که این کشتی که «ام تی آگراری» نام دارد  با پرچم مالت، تحت مالکیت یونان بوده است. تاکنون جزئیات بیشتری از این حادثه گزارش نشده است. شبکه خبری بلومبرگ نیز گزارش داد که نفتکش حادثه‌دیده متعلق به شرکت «تی‌ام‌اس» بوده است. 

مطابق این گزارش نفتکش «AGRARI» صبح امروز به وقت محلی حین پهلوگیری در  بندر الشقیق عربستان سعودی در معرض حمله‌ از سوی منبع ناشناس قرار گرفته است و بر اثر این حمله، بدنه آن آسیب دیده است.


موقعیت بندر الشقیق عربستان

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده