جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

دام آمریکایی‌ها برای نفتکش‌های ایرانی اعزامی به ونزوئلا

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در نشست غیرعلنی مجلس، گفت: آمریکایی‌ها دام‌های زیادی را اعم از تطمیع و تهدید برای انحراف مسیر و به کنترل درآوردن نفتکش‌های اعزامی ایرانی به ونزوئلا داشتند که در هیچ‌یک از موارد به نتیجه‌ای نرسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه غیرعلنی مجلس امروز (سه‌شنبه) با حضور سردار سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

 

در همین زمینه، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست غیرعلنی امروز مجلس، گفت: در جلسه امروز سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گزارشی را از توان دفاعی نیروهای مسلح کشورمان را به نمایندگان ارائه کرد. 

 

وی افزود: سردار باقری در این نشست عنوان کرد که در بیشترین موارد حوزه دفاعی حرف اول را در منطقه می‌زنیم و در بعضی از موارد در سطح بین‌المللی جزو کشورهای اول و دوم هستیم.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: سردار باقری گفت که در جریان اعزام نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلا، آمریکا ابتدا به دنبال تطمیع و بعد به دنبال تهدید ناخدا و کادر فرماندهی این کشتی‌ها بود که توفیقی کسب نکرد. 

 

سلیمی خاطرنشان کرد: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد که در دریای آتلانتیک تعدادی از شناورهای جنگی آمریکا با تهدید به دنبال ایجاد تنش بودند که با مدیریت این شرایط توسط شناورهای ایرانی، آمریکایی‌ها نتوانستند به هدفشان برسند.

 

وی افزود: در ادامه این جلسه، موضوع ایجاد تغییر و تحول در روند کاری مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمایندگن پیشنهادات خود را در این باره ارائه کردند. 

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: در ارتباط با این موضوع قرار شد قرارگاهی درباره این موضوع تشکیل و الگویی را در این باره تهیه و به نمایندگان ارائه کند تا تصمیم‌گیری درباره این موضوع در مجلس انجام شود. 

 

سلیمی خاطرنشان کرد: ایجاد تغییر و تحول در مجلس ابتدا نیازمند تغییر و اصلاح آئین‌نامه است که در این زمینه رئیس مجلس به کمسیون آئین‌نامه داخلی دستور داده تا مواردی که نیازمند تغییر است را آماده و برای رأی‌گیری و تصویب به صحن علنی ارائه شود. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار