جزئیات عرضه واکسن آنفلوانزا با کد ملی-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

جزئیات عرضه واکسن آنفلوانزا با کد ملی

رئیس سازمان غذا و دارو: برای داروخانه‌ها در سامانه تی تک و سامانه آدیت دسترسی هایی ایجاد می‌شود تا با نرم افزار‌هایی که دارند بتوانند به ثبت کد ملی و شناسه روی دارو برای تحویل دادن واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۹۲۰
دکتر محمدرضا شانه ساز در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه بازرسی سازمان غذا و دارو افزود: در ابتدا این واکسن برای گروه‌های پرخطر نظیر خانم‌های باردار، بیماران پرخطر قلبی و همچنین افراد بالای ۶۵ سال عرضه خواهد شد.
وی گفت: قیمت واکسن وارداتی توسط شرکت‌های فروشنده مختلف بسیار نزدیک به هم بود و ما از ماه‌ها قبل فراخوان داده بودیم و یک سقف عددی یورویی برای آن در نظر گرفتیم همین موضوع باعث شد تا قیمت فروشنده‌های بسیار نزدیک به هم باشند و ما هم یک قیمت ثابت برای انواع مختلف آن در نظر گرفتیم.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تخصیص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای واکسن آنفلوانزا عنوان کرد: اکنون قیمت این واکسن در کشور ما بسیار کمتر از کشور‌های همسایه است و باید نظارت دقیق داشته باشیم تا واکسن از کشور خارج نشود.
آقای دکتر شانه ساز گفت: لزومی ندارد که همه مردم واکسن آنفلوانزا تزریق کنند، زیرا به دلیل استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و ضد عفونی کردن مداوم دست ها، مصرف این واکسن کاهش خواهد یافت و ما در نیمکره جنوبی شاهد بودیم امسال شیوع آنفلوانزا به دلیل مسائل بهداشتی کمتر از سال قبل بود.
 
دارو و تجهیزات پزشکی نوک پیکان تحریم‌ها
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حوزه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی نوک پیکان تحریم‌های ظالمانه دشمنان است، گفت: ما در حوزه کرونا در تأمین اقلام مورد نیاز از انواع و اقسام دارو‌ها گرفته تا کیت، ونتیلاتور و… باید پاسخگوی مردم باشیم.
آقای دکتر محمدرضا شانه ساز در نشست خبری رونمایی از سامانه الکترونیک نظارت و بازرسی سازمان غذا و دارو گفت: ما از سال‌ها پیش در صدد استانداردسازی بازرسی‌ها و نظارت‌ها و پایش‌های واحد‌های تحت پوشش مان بودیم و در تلاش بودیم از اعمال سلیقه و نظرات شخصی جلوگیری کنیم و همه نظارت‌ها به نحوی باشد که بتواند نظارت را در اقصی نقاط کشور با یک نگاه و رویکرد ارتقاء دهد.
وی افزود: بحث لزوم ثبت و ضبط و ماندگاری نتایج حاصل از بازرسی‌ها از دغدغه‌ها و نگرانی هایمان بود که همواره در سازمان غذا و دارو وجود دارد. به هر حال حوزه کاری ما حوزه سلامت است و از نظر اهمیت و حساسیتی که دارد، بیش از سایر ارگان‌ها که ممکن است تنها مباحث اقتصادی یا صرف تأمین را مدنظر داشته باشند، وجود دارد، اما در حوزه سلامت مباحث جدی‌تر باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: روند نظارت الکترونیکی بر داروخانه‌ها در چند دانشگاه علوم‌پزشکی به صورت آزمایشی اجرا می‌شود، اما باید تا زمان رسیدن این برنامه به نقطه ایده آل، تلاش‌ها و فعالیت‌های جدی انجام دهیم. درخواست داریم که معاونان غذا و دارو با جدیت کامل نظارت را انجام دهند و این روند را از اولویت‌های اصلی قرار دهند.
وی تأکید کرد: به هر حال اکنون در وضعیت و مشکلات خاصی قرار گرفتیم و حوزه دارو، غذا و تجهیزات پزشکی نوک پیکان تحریم‌های ظالمانه دشمنان است و بیشترین تلاش دشمنان این است که ما در تامین این اقلام دچار چالش شویم. معاونان غذا و دارو در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، خط مقدم پاسخگویی به این موارد هستید و حوزه‌های دارو و تجهیزات از دغدغه‌های جدی معاونان است.
آقای دکتر شانه ساز گفت: ما در حوزه کرونا در تأمین اقلام مورد نیاز از انواع و اقسام دارو‌ها گرفته تا کیت، ونتیلاتور و… باید پاسخگوی مردم باشیم. البته دوستان وزارت صمت هم در کنار ما هستند.
رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در نظارت‌ها باید امکان مستندسازی را فراهم کنیم و مستندات در پرونده وجود داشته باشند، گفت: به طوری که با تغییرات در رده‌های مدیریتی دچار چالش نشویم و از اعمال نظر‌های سلیقه‌ای کارشناسی که مانع جهش و رونق تولید شود، باید پرهیز کنیم. این سامانه را که به عنوان یکی از اقدامات اساسی در زمینه توسعه سامانه TTAC است، به فال نیک می‌گیرم و شاهد پیشرفت و گام مهمی در زمینه تحقق سامانه TTAC هستیم.
آقای شانه ساز تأکید کرد: مسؤولان عالی رتبه کشور به دنبال اجرای سامانه «تی تک» هستند و دستورات تأکیدی در حوزه تحقق دولت الکترونیک داده اند؛ زیرا سازمان غدا و دارو در حیطه پر اهمیتی فعالیت می‌کند و چالش در هر کدام از اقلام سلامت محور می‌تواند جمعیت بسیاری از هموطنان را دچار مشکل کند.
وی با بیان اینکه در شرایطی که کرونا دوباره خوی وحشیانه خود را نشان می‌دهد، باید با دقت بیشتری نظارت و عمل کنیم، گفت: داروخانه‌ها مهمترین محل برای تأمین اقلام کرونایی مورد نیاز مردم هستند و باید داروخانه‌ها فاکتور خرید ارائه کنند. در عین حال باید نظارت بر قیمت صورت گیرد. بر این اساس مشخصات فاکتور معتبر هم اعلام خواهد شد.
 
خبرگزاری صدا و سیما
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده