کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

امیر قطر: لغو محاصره، اولین گام برای حل بحران شورای همکاری است

امیر قطر در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل گفت که لغو محاصره کشورش از سوی عربستان، امارات، بحرین و مصر نخستین گام برای حل بحران شورای همکاری خلیج فارس است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 23
کد خبر: ۶۰۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر, به نقل از خبرگزاری دولتی قطر «قنا»، شیخ «تیمم بن حمد آل ثانی» امیر قطر دیشب در سخنانی در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل عنوان کرد که برای حل بحران شورای همکاری خلیج فارس، ابتدا باید محاصره قطر لغو شود.

 

وی گفت که دوحه پس از گذشت بیش از سه سال از محاصره ظالمانه و غیر قانونی علیه قطر، به روند پیشرفت و توسعه خود در زمینه‌های مختلف ادامه می‎دهد.

 

امیر قطر افزود: با وجود محاصره، قطر مشارکت سازنده‌ای با شرکای بین المللی خود برای ایجاد راه‌حل‌هایی جهت حل دیگر بحران‌ها داشته است.

 

شیخ تمیم تصریح کرد: قطر همچنین طی تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی، اصول سیاست‌های خود را بر مبنای احترام به احکام قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل به خصوص اصل احترام به حاکمیت کشورها و عدم دخالت در امور داخلی دیگر کشورها حفظ کرده است.

 

پنجم ژوئن 2017، عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر به بهانه حمایت قطر از تروریسم و مداخله در امور داخلی این کشورها، روابط خود را با دوحه قطع کردند، اتهاماتی که دوحه بارها آنها را رد کرده است.

 

امیر قطر که در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به صورت ویدیو کنفرانس سخنرانی می‌کرد، از جامعه بین الملل و شورای امنیت سازمان ملل خواست تا مسؤولیت خود را درباره پایبندی تل آویو به لغو محاصره غزه بر عهده بگیرند.

 

وی گفت که «تحقق صلح عادلانه جز با پایبندی اسرائیل به طرح صلح عربی و حل و فصل موضوع فلسطین امکان پذیر نیست»./ تسنیم

ارسال نظر