عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت

امارات: اسرائیل طرح الحاق را تا ابد به تعویق نمی‌اندازد/ هدفمان از عادی سازی رویارویی با تهران نیست

امارات: اسرائیل طرح الحاق را تا ابد به تعویق نمی‌اندازد/ هدفمان از عادی سازی رویارویی با تهران نیست مقام وزارت خارجه امارات با بیان اینکه ما از ابتدا می‌دانستیم که توافق با اسرائیل به مزاج فلسطینی‌ها خوش نخواهد آمد مدعی شد با این حال امارات از طریق این توافق قادر خواهد بود تا بیشتر به فلسطینی‌ها کمک کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 25
کد خبر: ۶۰۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «انور قرقاش» وزیر مشاور در وزارت خارجه امارات متحده عربی در سخنانی ادعا کرد که سران این کشور با نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر سر موضوعات مختلف از جمله راه حل سیاسی مسئله فلسطین بویژه درباره چگونگی اجرای «حل دودولتی» اختلاف نظر دارند.

این وزیر دستگاه سیاست خارجی امارات متحده با وجود عادی سازی مقامات کشورش با رژیم صهیونیستی و ثبت توافق سازش با رژیم اشغالگر بر لزوم تشکیل کانال های ویژه مذاکراتی با صهیونیست ها تاکید کرد و گفت که تاکنون اعمال تحریم از سوی کشورهای عربی بر این رژیم جوابگو نبوده است و بایستی راه مذاکره دنبال شود.

قرقاش همچنین با اظهار بی تفاوتی نسبت به بیانیه ها و مواضع محکومیت آمیز کشورهای عربی و اسلامی جهان نسبت به عادی سازی رابطه امارات و بحرین با رژیم اشغالگر قدس تصریح کرد: ما از ثبت توافق با اسرائیل چیزی را از دست ندادیم و بر تعداد دشمنان مان هم افزوده نشد!

وی افزود: ما از ابتدا می دانستیم که توافق با اسرائیل به هیچ وجه به مزاج فلسطینی ها خوش نخواهد آمد. با این حال امارات از طریق این توافق قادر خواهد بود تا بیشتر به فلسطینی ها کمک کند. ما بعید میدانیم که تل آویو قول اش را در توقف طرح الحاق بشکند.

ما معتقدیم که اسراییل طرح الحاق را تا ابد به تعویق نمی اندازد برای همین ضروریست تا فلسطینی ها هم به میز مذاکره بازگردند.

این ادعای قرقاش در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستور ساخت 5 هزار واحد مسکونی جدید در اراضی فلسطینی کرانه باختری برای مهاجران صهیونیست را صادر کرده و حماس نیز با واکنش به به این موضوع طرف های عربی عادی ساز رابطه را «دروغگو» خطاب کرده است.

وی بار دیگر با مفید توصیف کردن سازش مقامات این کشور با رژیم اشغالگر قدس عنوان کرد: ایرانی ها بشدت نسبت به گام برداشته شده نگران هستند. این اقدام برای مقابله با تهران نیست.

پیشتر «دنی دنون» سفیر پیشین رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در توئیتی نوشته بود: توافق مهمی که نخست وزیر بنیامین نتانیاهو به آن رسید را گرامی می‌دارم. من به عنوان سفیر اسرائیل در سازمان ملل از امارات متحده بازدید کرده‌ام و با این کشور در خصوص مقابله با برنامه هسته‌ای ایران همکاری داشتم.

قرقاش همچنین درباره حجم معامله تسلیحاتی میان ابوظبی و واشنگتن اظهار کرد: در حال حاضر نمی توانیم از تعداد جنگنده های اف-35 که قرار است از ارتش آمریکا خریداری شود، اطلاعاتی منتشر کنیم.

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار