قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

آمریکا سامانه «تاد» به ارزش ۹۴۵ میلیون دلار به سعودی‌ها می‌فروشد

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که شرکت «لاکهید مارتین» در قراردادی به ارزش ۹۴۵ میلیون دلار سامانه ضد موشکی «تاد» به عربستان سعودی می‌فروشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 05
کد خبر: ۶۰۲۵
به گزارش راهبرد معاصر ، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت تسلیحاتی «لاکهید مارتین» برنده رقابت برای قرارداد فروش سامانه ضد موشکی «تاد» به عربستان سعودی شده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پنتاگون در بیانیه خود ضمن اعلام شرکت «لاکهید مارتین» به عنوان برنده قرارداد فروش سامانه ضد موشکی «تاد» به عربستان سعودی، ارزش این قرارداد را ۹۴۵ میلیون دلار اعلام کرده است.

اوایل آذرماه بود که به رغم فشارهای برخی قانونگذاران آمریکایی برای توقف فروش سلاح به عربستان سعودی به دلیل احتمال دست داشتن ولی‌عهد سعودی در ماجرای قتل «جمال خاشقچی» و همچنین وضعیت ناگوار انسانی در یمن، یک مقام وزارت خارجه ایالات متحده از توافق واشنگتن با ریاض برای فروش سامانه‌های ضد موشکی «تاد» خبر داده بود.

«رویترز» گزارش داده بود، بعد از لابی‌های فشرده و حتی تماس تلفنی شخصی ترامپ با ملک سلمان، ریاض طی قراردادی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار سامانه دفاعی موشکی «تاد» خریداری می‌کند.

تدارک واشنگتن برای فروش این سامانه به ریاض در حالی صورت گرفته که روز گذشته آمریکا سامانه ضد موشکی تاد را در رژیم صهیونیستی مستقر کرده است.

تاد، سامانه  دفاع موشکی ضد  بالستیک است که توسط شرکت «لاکهید مارتین»ساخته شده ‌است. موشک این سامانه کلاهک حمل نمی‌کند بلکه با انرژی جنبشی خود، موشک دشمن را نابود می‌کند. برد رادار آن ۱۰۰۰ کیلومتر، برد عملیاتی موشک ۲۰۰ کیلومتر، سقف پرواز آن ۱۵۰ کیلومتر و سرعت آن ۱۰۰۸۰ کیلومتر در ساعت است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار