جزئیات سفر پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان به چین جیش الظلم مسئولیت حمله به ایرانشهر را بر عهده گرفت شهادت ۵ نیروی پلیس در حمله تروریستی ایرانشهر خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است رئیس‌جمهور دقایقی قبل به تهران بازگشت رهبر انقلاب: فرشچیان، ستاره درخشانی در آسمان هنر ایرانی بود وزیر کشور: باید بدترین سناریو را پیش‌بینی کنیم تا در شرایط سخت آماده باشیم انفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه در بیرانشهر؛ چند کودک شهید و مجروح شدند پزشکیان: حضور نیرو‌های خارجی در قفقاز اوضاع منطقه را دشوارتر می‌کند پزشکیان ارمنستان را به مقصد بلاروس ترک کرد خبر خوش نماینده مجلس در خصوص معیشت معلمان استاندار تهران: اجاره‌بها در برخی نقاط تهران با خروج اتباع تا ۳۵ درصد کاهش داشته / امروز جمعیتی معادل چند استان کشور از اتباع خارجی در تهران ساکن هستند واکنش علی مطهری به بیانیه جبهه اصلاحات پزشکیان: ارمنی‌ها در جامعه ایران محبوب و عزیز هستند کشف یک خانه تیمی وابسته به سرویس جاسوسی اسرائیل در تهران/ کشف و ضبط تعدادی ریز پرنده و پهپاد

ارائه کالابرگ الکترونیک به 60 میلیون ایرانی + جزئیات

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس: کالابرگ الکترونیکی به ۶۰ میلیون ایرانی ارائه می‎شود
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 27
کد خبر: ۶۰۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر عبدالرضا مصری با حضور در استودیو پخش خبر 21 شبکه یک سیما درباره انگیزه و علت ارائه این طرح در مجلس افزود: بعد از جلسات بسیاری که در مجلس انجام شد به این طرح رسیدیم و این طرح علاوه بر همه کمک هایی است که در قالب های مختلف اعم از کمک معیشتی و یارانه ماهیانه به اقشار مردم پرداخت می شود. 

 

وی در پاسخ به پرسشي مبنی بر نحوه شناسایی 60 میلیون نفر مشمولان این طرح ادامه داد: بر اساس بانک اطلاعاتی که تنها مرجع شناسایی اقشار مختلف در سازمان هدفمندی و وزارت رفاه است تقریباً دو و نیم دهک جامعه درآمدی بالاتر از هزینه های زندگی دارند و این طرح برای هفت و نیم دهک جامعه برنامه ریزی شده است.
آقای مصری با بیان اینکه هفت و نیم دهک جامعه دو قشر را تشکیل می دهند گفت: در بخش اول افرادی که کمتر از حداقل دستمزد درآمد دارند که دو دهک از این قشر مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و رزمندگان معسر هستند و بقیه اقشاری هستند که بین این دهک های درآمدی در بانک اطلاعاتی ثبت شده اند.
وی ادامه داد: افرادی که درآمد حداقلي دارند و معیشت آنها با سختی روبرو شده است سرانه ای تعلق خواهد گرفت که احتمالا در هر مرحله حدود 60 هزار تومان می شود و همچنین برای افرادی که کمتر از حداقل دستمزد درآمد دارند که خانواده های کمیته امداد، بهزیستی و رزمندگان معسر را تشکیل می دهند حدود 120 هزار تومان به ازای هر نفر و در هر مرحله می باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه این مبالغ در کارت اعتباری آنها شارژ و تنها برای خرید کالاهای اساسی که اسامی این کالاها بعد از تصویب این طرح از سوي وزارت رفاه اعلام خواهد شد افزود: این کالاها با تخفیف مناسب عرضه می شود و همچنین کالاهایی که از طریق ارز 4200 تومانی وارد شده است از ديگر اقلام عرضه شده دراين طرح مي باشد.
آقای مصری درباره منابع تأمین این طرح گفت: این طرح در اصلاح قانون بودجه 99 و دو منبع برای آن در نظر گرفته شده است اول از تعدادی ردیف های تبصره 14 قانون بودجه است که هدفمندی یارانه ها را شامل می شود و دوم 15 هزار میلیارد تومان از بند «و» تبصره دو قانون بودجه است که با فروش بعضی از دارایی های دولت، منابعی را تأمین مي کنیم و همچنین 10 هزار میلیارد تومان در این طرح برای همسان سازی حقوق بازنشستگان دیده شده است.
وی افزود: همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ،کشوری و لشکری هم در ماه جاري انجام می شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس درباره رأی آوردن این طرح در مجلس گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه با این طرح موافقت کردند و خارج از نوبت در سه شنبه اين هفته مطرح خواهد شد و همان طور که نمایندگان آگاه به مشکلات معیشتی مردم هستند و دولت هم تا حدودی به این کار رضایت دارد، بنابراین مجلس خواستار تصویب این طرح است.

 

خبرگزاری صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار