تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

تصویب لایحه تمدید قانون مالیات بر ارزش افزوده

لایحه تمدید قانون مالیات بر ارزش افزوده در دولت تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 27
کد خبر: ۶۰۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر در جلسه عصر یکشنبه هیات وزیران به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، مسائل اقتصادی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در این جلسه اظهار داشت: گرچه شرایط زندگی بر اثر تحریم‌های بی‌سابقه آمریکا بسیار سخت و دشوار شده است، لیکن توانمندی‌های کشور نیز در مقایسه با دهه‌های قبل چنان افزایش یافته که دشمن از شکست دادن نظام اسلامی مأیوس شده است و با این توانمندی و مقاومت مردم غیور ایران، شکستن دشمن دور نیست.

تصویب لایحه تمدید قانون مالیات بر ارزش افزوده در دولت

دولت به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، لایحه تمدید قانون مالیات بر ارزش افزوده را مصوب کرد تا جهت طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.

به موجب لایحه مذکور، مدت اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1387/2/17 با اصلاحات و الحاقات بعدی آن تا پایان سال 1400 تمدید می‌شود.

اختصاص اعتبار بابت تسویه تنخواه پرداختی به منظور تأمین امکانات و تجهیزات برای اطفاء حریق جنگل‌ها و مراتع

هیات دولت با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور مبنی بر اختصاص مبلغ 50 میلیارد ریال اعتبار هزینه‌ای به سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بابت تسویه تنخنواه پرداختی به منظور تأمین امکانات، تجهیزات و سایر هزینه‌های ضروری برای اطفاء حریق جنگل‌ها و مراتع کشور موافقت کرد.

همچنین سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور موظف شد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام بازسازی، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را هر سه ماه به سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال نماید.

موافقت دولت با انحلال شرکت مادرتخصصی حمل و نقل ریلی کشور

هیات وزیران به استناد مصوبه مجمع عمومی شرکت مادرتخصصی حمل و نقل ریلی کشور و به پیشنهاد وزارت کشور، با انحلال شرکت مادرتخصصی حمل و نقل ریلی کشور موافقت کرد.

بررسی وضعیت شرکت‌های دولتی زیانده در سال مالی 1397

هیات وزیران در ادامه، به بررسی وضعیت شرکت‌های دولتی زیان ده در سال مالی 1397 پرداخت و در مورد ادامه فعالیت آنها در بخش دولتی یا واگذاری و یا انحلال آنها تصمیم‌گیری کرد.

تصویب لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه اروپایی حمل و نقل محصولات خطرناک از طریق جاده

هیات وزیران لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به موافقتنامه اروپایی حمل و نقل محصولات خطرناک از طریق جاده (ADR) را مصوب کرد تا جهت سیر مراحل و تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.

براساس موافقتنامه یادشده، حمل و نقل بین المللی کالاهای خطرناک منوط به رعایت مواردی از قبیل اصول مربوط به بسته‌بندی کالا، برچسب آنها و همچنین ساخت، تجهیز و بهره برداری از وسایل نقلیه‌ای که کالاهای موردنظر را حمل می‌کنند، می‌باشد.

تعیین رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و عراق

با تصویب دولت، وزیر نیرو به عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاری های ایران و عراق تعیین شد.

اصلاح تاریخ تصویب لایحه آیین نامه مؤسسه‌های به رسمیت شناخته شده (آر- اُ ) در زمینه ارایه خدمات صدور گواهینامه‌های قانونی فنی و ایمنی دریایی الحاقی به کنوانسیون بین المللی ایمنی جان اشخاص در دریا

هیات وزیران با اصلاح لایحه آیین نامه مؤسسه‌های به رسمیت شناخته شده (آر-اُ) در زمینه ارایه خدمات صدور گواهینامه های قانونی فنی و ایمنی دریایی الحاقی به کنوانسیون بین المللی ایمنی جان اشخاص در دریا (سولاس) موافقت کرد.

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر