یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

واعظی: کمک ایران به ارمنستان کاملا بی اساس است

واعظی: کمک ایران به ارمنستان کاملا بی اساس است رییس دفتر رییس جمهوری گفت: روابط خوب، راهبردی و همه جانبه تهران – باکو با طرح شایعات بی‌اساسی تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت و تحرکات بدخواهان روابط دو کشور، نتیجه‌ای بدنبال نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 30
کد خبر: ۶۱۰۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رییس جمهوری، محمود واعظی در تماس تلفنی «شاهین مصطفی اف» معاون نخست وزیری جمهوری آذربایجان با وی، گفت: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، آذربایجان از جایگاه مهم و خاصی برخوردار است و ما همواره از هر فرصتی برای تقویت و توسعه روابط و مناسبات خود با این کشور استفاده کرده‌ایم.

 

رییس دفتر رییس جمهوری با ابراز نگرانی از مناقشه و درگیری ایجاد شده بین آذربایجان و ارمنستان، تاکید کرد: تحولات اخیر را با دقت و جدیت دنبال می کنیم و آماده هرگونه کمک برای حل و فصل اختلافات دو کشور از طریق گفت و گو و مذاکره در چارچوب قوانین و مقررات حقوق بین المللی هستیم.

 

واعظی ادعاهای مطرح شده در برخی رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی مبنی بر ارسال کمک از سوی ایران به ارمنستان در مناقشه بین دو کشور را بشدت تکذیب کرد و گفت: این شایعات کاملا بی اساس بوده و با هدف برهم زدن روابط خوب ایران و آذربایجان مطرح می شود.

 

وی تاکید کرد: بی‌تردید روابط خوب، راهبردی و همه جانبه تهران – باکو با طرح چنین شایعات بی‌اساسی تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت و تحرکات بدخواهان روابط دو کشور، نتیجه‌ای بدنبال نخواهد داشت.

 

«شاهین مصطفی اف» معاون نخست وزیری جمهوری آذربایجان نیز در این گفت و گوی تلفنی، جمهوری اسلامی ایران را همسایه خوب و کشور دوست آذربایجان دانست و گفت: دو کشور روابط صمیمانه ای با یکدیگر دارند و نباید اجازه دهیم این روابط خوب با تلاش های مخالفان خدشه دار شود.

 

مصطفی اف با اشاره به اشتراکات مذهبی، فرهنگی و اجتماعی ایران و آذربایجان افزود: مقام‌های عالی دو کشور برای توسعه و تعمیق روابط تهران – باکو زحمات زیادی کشیده اند و امروز این روابط در سطح بسیار خوبی قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار