پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

ابتلای رئیس جمهور امریکا به کرونا/ آخرین وضعیت جسمانی ترامپ پس از بستری در بیمارستان

رئیس جمهور امریکا کرونا گرفت و ساعاتی پیش در بیمارستان بستری شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 03
کد خبر: ۶۱۴۰۲

به گزارش راهبردمعاصر؛ رئیس جمهور امریکا کرونا گرفت و ساعاتی پیش در بیمارستان بستری شد. آخرین وضعیت جسمانی ترامپ پس از بستری در بیمارستان را در زیر بخوانید. ابتلای ترامپ به کرونا و بستری شدن ترامپ در بیمارستان حاشیه های زیادی به همراه داشت. آن طور که از توئیت ترامپ مشخص شد، وی و ملانیا هر دو به کرونا مبتلا شده اند. در ادامه وضعیت جسمی ترامپ و اولین پیام وی پس از بستری شدن در بیمارستان را آورده ایم.

 

یک منبع به شبکه خبری سی‌‌ان‌ان خبر داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از صبح روز جمعه تب داشته اما گفت که همچنان با توصیف کاخ سفید درباره پدیدار شدن علائم خفیف کرونا در رئیس جمهور آمریکا موافق است.

 

بر اساس اعلام کاخ سفید، پزشک رئیس جمهور آمریکا خبر داد که ترامپ امروز یک دوز از داروی Regeneron دریافت کرده است.

 

پزشک کاخ سفید اضافه کرد که رئیس جمهور آمریکا احساس خستگی و بی حالی دارد اما همچنان روحیه خوبی دارد.

 

وی همچنین وضعیت «ملانیا ترامپ» همسر رئیس جمهور آمریکا را خوب توصیف کرد و گفت که وی تنها سرفه و سردرد خفیف دارد.

 

بر اساس گزارش رسانه‌ها، ترامپ با بالگرد به بیمارستان نظامی «وولتر رید» منتقل می‌شود و سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ طی روزهای آتی از بیمارستان به کارش ادامه میدهد.

 

ابتلای ترامپ به کرونا

 

بر اساس اعلام کاخ سفید، انتقال ترامپ به بیمارستان برای انجام تست های لازم و همچنین به عنوان اقدامی پیشگیرانه صورت میگیرد.

 

تست کرونای ترامپ و ملانیا مثبت شد

 

رئیس جمهور آمریکا بامداد روز جمعه (به وقت تهران) از ابتلای خود و همسرش ملانیا به ویروس کرونا خبر داد.

 

ترامپ در این خصوص در صفحه توییتر خود نوشت: «امشب آزمایش کووید-۱۹ بانوی اول ایالات متحده و من مثبت شد. ما روند قرنطینه و بهبودی را فوراً آغاز می‌کنیم. ما با هم از پس این (بیماری) برخواهیم آمد!»

 

ترامپ کرونا

 

اولین پیام ترامپ پس از انتقال به بیمارستان

 

 «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد روز شنبه (به وقت تهران) توسط بالگرد به بیمارستان نظامی «والتر رید» منتقل شد.

 

وی پس از انتقال به بیمارستان طی پیامی تصویری که از صفحه شخصی وی در توئیتر منتشر شد گفت که در شرایط خوبی به سر می‌برد و از تمام کسانی که برای وی آرزوی سلامتی کرده‌اند تشکر کرد.

 

رئیس جمهور آمریکا گفت که هدف از انتقال وی به بیمارستان والتر رید اطمینان یافتن از این موضوع است که اوضاع در مسیر صحیحی به پیش می‌رود.

 

 

ارسال نظر