به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز آمار ایران در شهریور ماه ١٣٩٩ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام «برنج خارجی درجه یک» و «شیرینی خشک» با ٤,١ درصد و «رشته آش» با ٣.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، اقلام "کنسرو ماهی تن" با ٨,٥ درصد و "ماهی قزل آلا" با ٦.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "خامه پاستوریزه" با ١٢,٨ درصد و "کره پاستوریزه (کره حیوانی) " با ١٢.٠ درصد و "تخم مرغ ماشینی" با ١١.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "موز" با ٢٠,٤ درصد و "مغر گردو" با ٦.٢ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری متوسط قیمت "هندوانه" با ٨.٨ درصد و "سیب" با ٦.١ درصد بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل را داشتهاند.
سبزیجات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "خیار " با ٢٢,٣ درصد، "بادمجان" با ٢١.٦ درصد و "عدس" با ٢٠.٣ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری اقلام "فلفل دلمهای" با ١٢.٦ درصد و "لوبیا قرمز" با ٩.١ درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "نوشابه گازدار" با ٩,٤ درصد و "سس مایونز" با ٤.٢ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.