پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

کشف کلاهبرداری اینترنتی ۳/۵ میلیاردی در مازندران

فرمانده انتظامی مازندران از شناسایی و دستگیری ۲ دوره کلاهبردار و کشف کلاهبرداری اینترنتی ۳/۵ میلیارد ریالی در شهرستان نور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 03
کد خبر: ۶۱۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر  مرتضی میرزایی گفت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان در شهرستان نور به مراجع قضائی و انتظامی آن شهرستان مبنی بر برداشت غیرمجاز وجه از حساب آنان، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در اجرای این ماموریت کارآگاهان پلیس فتا با بررسی‌های همه جانبه و اقدامات فنی و مهندسی متهم اصلی این پرونده را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: ماموران پلیس فتا شهرستان نور پس از شناسایی مخفیگاه متهم، در عملیاتی غافلگیرانه وی را که به عنوان دوره گرد و فروشنده میوه و تره بار در بازار‌های هفتگی سراسر استان فعالیت می‌کرد، دستگیر کردند.

میرزایی خاطرنشان کرد: متهم که دارای سابقه سرقت در زمینه برداشت غیرمجاز از طریق اسکیمر و فیشینگ بود در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به کلاهبرداری ۳/۵ میلیاردی از مردم با روش دریافت اطلاعات آنان از طریق کارت‌های عابر بانک (فیشینگ) اعتراف کرد.

وی با بیان این که تاکنون ۲۰ نفر از شهروندان با مراجعه به پلیس از متهم اعلام شکایت کردند، از دستگیری یکی از همدستان متهم اهل اصفهان و ساکن شهرستان قائم شهر در ادامه رسیدگی به این پرونده خبر داد.

فرمانده انتظامی استان مازندران از دستگیری همدست متهم نیز خبر داد و اظهار کرد: این ۲ کلاهبردار حرفه‌ای پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند و موضوع همچنان در دست بررسی است.

وی در خاتمه به مردم توصیه کرد ضمن خودداری از قرار دادن اطلاعات هویتی، بانکی و رمز عابر بانک خود به سایر افراد، در موقع پرداخت هرگونه وجهی از طریق کارت‌های عابر بانک مواقب سوء استفاده افراد شیاد و کلاهبرداران باشند و در صورت مواجهه با موارد مشابه مراتب را سریعا به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

تابناک

ارسال نظر
آخرین اخبار