علت واردات گندم از روسیه چیست ؟-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

علت واردات گندم از روسیه چیست ؟

یک منبع آگاه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: واردات گندم از روسیه به خاطر نیاز در کشور نیست بلکه برای توسعه و استفاده از تمام ظرفیت‌ کارخانه‌های آرد کشور است که پس از فراوری به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 07
کد خبر: ۶۱۶۷

 

به گزارش راهبرد معاصر ، ۲ روز پیش پایگاه خبری UAWIRE گزارشی منتشر کرد که یک کشتی باری ایرانی با ۴۹۰۰ تن گندم در کانال ولگا در دریای خزر و در منطقه آستاراخان به مانع برخورد کرده است.

 

وزارت شرایط اضطراری منطقه آستاراخان درباره جزئیات این برخورد اعلام کرده بود که این برخورد در ساعت ۹:۲۵ دقیقه بین شهرهای نینوکا و فودوروکا اتفاق افتاده اما خسارت جدی وارد نشده است.

 

کشتی دارای ۱۴ خدمه بوده و با پرچم ایران و تحت مدیریت شرکت کشتیرانی پرشین گلدن سی به مقصد امیرآباد در ایران می‌رود.

 

حساسیت این خبر علاوه بر اینکه این کشتی برای ایران بوده بیشتر به خاطر محموله گندم آن بود چرا که ایران امسال اعلام کرده در تولید گندم خودکفا است و اقدام به واردات محموله گندم از روسیه می‌کند حساسیت‌زا بود.

 

یک منبع آگاه در وزارت جهاد کشاورزی در این باره و دلایل واردات گفت: از آنجایی که در کشور ظرفیت کارخانه‌های آرد زیاد است برای توسعه آنها و همچنین درآمدزایی برای کشور اقدام به واردات گندم می‌شود.

 

این منبع آگاه گفت: این گندم‌های وارداتی تحت عنوان «عبور موقت» وارد کشور می‌شود و علاوه بر تولید آرد در کارخانه‌های کشور، مشتقات دیگری نظیر آرد، گلوتن و نشاسته هم از آنها استخراج می‌شود.

 

وی گفت: سال گذشته وزارت جهاد قرارداد واردات یک میلیون تن گندم با روسیه امضا کرده تا از ظرفیت‌ کارخانه‌های آرد کشور به طور کامل استفاده کند و آنها را توسعه دهد.

 

به گفته منبع آگاه، گندم‌های وارداتی پس از فرآوری در ۱۵ کارخانه آرد کشور که مجوز واردات دارند، به کشورهای جنوب شرقی آسیا و از جمله چین صادر می‌شود.

ارسال نظر