یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

دبیرکل ناتو: آنکارا وضعیت باکو و ایروان را آرام کند

دبیرکل ناتو: آنکارا وضعیت باکو و ایروان را آرام کند دبیرکل ناتو نسبت به ادامه جنگ بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ هشدار داد و بار دیگر از طرفین خواست فورا آتش‌بس را برقرار کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو نسبت به ادامه اقدامات نظامی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قره‌باغ ابراز نگرانی کرد و از دو طرف خواست فورا آتش‌بس کنند.

استولتنبرگ در کنفرانس خبری با مولود چاووش‌اوغلو، در آنکارا گفت: ما از ترکیه انتظار داریم وضعیت بین دو کشور را آرام کند.

دبیرکل ناتو نسبت به این‌که این نزاع به خطری در تمام زمینه‌ها از جمله در زمینه انرژی تبدیل شود، هشدار داده و گفت، وضعیت برای کل منطقه و نیز برای اعضای ناتو بسیار خطرناک است.

او افزود: ما اوضاع را از نزدیک تحت نظر داریم و پیام صریحی به طرفین می‌فرستیم که جنگ را فورا متوقف کنید. باید از راه مذاکرات به راه حل مسالمت‌آمیز برای مشکل دست یافت.

دبیرکل ناتو همچنین گفت: احساس نگرانی زیادی در نتیجه تبعات دستیابی ترکیه به سامانه‌های موشکی اس-۴۰۰ وجود دارد و این به دلیل تحریم‌های احتمالی آمریکا علیه آنکاراست.

استولتنبرگ ادامه داد: ما نگران دستیابی ترکیه به این سامانه‌ها هستیم زیرا باعث خطراتی برای ناتو می‌شود و ممکن است آنکارا از سوی آمریکا مجازات شود.

وزیر خارجه ترکیه نیز تصریح کرد: ترکیه نیاز شدیدی به این سامانه‌ها دارد. ما این سامانه‌ها را خریدیم اما منجر به حساسیت در ناتو شد در واقع ما نیاز مبرمی به آنها داریم و هم‌پیمانان در ناتو باید این مساله را درک کنند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار