تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

اتهام زنی وزیر خارجه مغرب علیه ایران/ رباط رابطه ای با تهران نخواهد داشت

وزیر خارجه مغرب ضمن مطرح کردن این ادعا که ایران ثبات مغرب را تهدید می‌کند، تصریح کرد، رباط همچنان رابطه‌ای با تهران نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر اردیبهشت‌ماه دو سال پیش (۱۳۹۷) بود که مغرب، ایران را به حمایت از گروه نظامی-سیاسی «جبهه پولیساریو» متهم کرد و به همین بهانه از قطع روبط دیپلماتیک خود با تهران خبر داد.

«ناصر ابوریطه» وزیر خارجه مغرب امروز (دوشنبه) در گفت‌وگویی با شبکه «اسکای نیوز» مدعی شد: با توجه به ادامه تهدیدهای ایران علیه ثبات مغرب، روابط مغرب با ایران بدون تغییر باقی خواهد ماند.

وی ادامه داد، سیاست خارجی مغرب که شاه این کشور «محمد ششم» در سال ۲۰۱۸ آن را تشریح کرد بر پایه شفافیت در روابط با هر کشوری استوار است. روابط قطع‌شده با تهران به حال خود باقی می‌ماند «تا زمانی که ایران خلاف آنچه را که در حمایت از تجزیه‌طلبان و ضربه به امنیت کشور مغرب روشن است، ثابت کند».

اقدام مغرب در قطع روابط با ایران در آن زمان با استقبال کشورهای حاشیه خلیج فارس و اردن همراه بود .

بوریطه در پرونده لیبی نیز گفت، مغرب از گفت‌وگوی طرف‌های لیبیایی حمایت می‌کند و بر رد هرگونه مداخله خارجی تأکید دارد.

فارس

ارسال نظر