ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

فرمانده آمریکایی: ایران به قصد شیطنت، حضور در مناطق نزدیک به ما را افزایش داده است

رئیس ستاد فرماندهی جنوب ایالات متحده آمریکا مدعی شده ایران به قصد «شیطنت» علیه واشنگتن حضورش در نیمکره غربی زمین را افزایش داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر یک فرمانده آمریکایی مدعی شده، ایران در ماه‌های اخیر حضورش در مناطق نزدیک به آمریکا افزایش داده است. او مدعی شده هدف از این اقدام، «شیطنت» علیه واشنگتن است.

«کریاک فالر»، رئیس ستاد فرماندهی جنوبی ایالات متحده آمریکا گفته روابط ایران و ونزوئلا با توجه به فشارهای واشنگتن علیه هر دو کشور در ماه‌های اخیر افزایش یافته است.

فالر گفت: «ایران، احساس می‌کند که فرصت دارد در منطقه همجوار ما در این نیمکره شیطنت کند، ضمن اینکه حضور در اینجا فرصتی برای کسب نفوذ اقتصادی و سایر انواع نفوذ می‌بیند.»

او حضور ادعایی ایران در این منطقه را «مهم و هشدارآمیز» توصیف کرده است.

ایالات متحده آمریکا و برخی از همپیمانان این کشور در سالهای اخیر، تحریم‌هایی را علیه دولت ونزوئلا با هدف منزوی کردن رئیس‌جمهور این کشور و وادار کردن وی به کناره‌گیری از قدرت وضع کرده‌اند.

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار