اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است

نکات مثبت و منفی دوره اول ترامپ از نظر پوتین

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که متهم کردن ترامپ به روابط خاص با مسکو به نفع روسیه است و جایگاه ترامپ را هم در آمریکا تقویت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۲۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مصاحبه با کانال 24 این کشور گفت: تلاش برای تخریب و تحقیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با اتهاماتی مثل روابط با مسکو فقط جایگاه وی را تقویت می‌کند.

وی افزود: وقتی کسی تلاش می‌کند رئیس یک دولت فعلی را تخریب کند و به وی حمله می‌کند در واقع دارد او و من را تقویت می‌کند و درباره قدرت و نفوذ بی نظیر ما صحبت می‌کند با اطمینان بالا این به نفع ما تمام می‌شود.

رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که مسکو به هیچ وجه در انتخابات آمریکا مداخله نمی‌کند، این حق رای دهندگان است که نامزد مورد علاقه خود را انتخاب کنند. 

پوتین ادامه داد، ما نظاره گر غیر مداخله گر هستیم و شهروندان آمریکایی خودشان باید موقعیت کاندیداها را ارزیابی کنند.

رئیس جمهور روسیه همچنین تاکید کرد که مسکو با هر رئیس جمهوری که توسط مردم آمریکا انتخاب شود کار خواهد کرد، هر رئیس جمهوری که شهروندان آمریکایی به وی اعتماد می‌کنند.

وی ادامه داد،در طول دوره ترامپ، امتیازهای مثبت و منفی در روابط دوجانبه مسکو و واشنگتن وجود داشت. افزایش حجم تجارت میان دو کشور و ثبات در بازارهای انرژی جهان از نکات مثبت و تحریمها و خروج آمریکا از «پیمان منع موشکهای اتمی میان برد» از نکات منفی بود.

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد در سال ۱۹۸۷ میان «میخائیل گورباچف»، رهبر شوروی سابق و رونالد ریگان، رئیس‌جمهوری آمریکا امضا شد.

این پیمان تولید موشک‌های میان‌برد اتمی و غیراتمی با برد بین 500 تا 5500 کیلومتر را منع کرد. واشنگتن سال گذشته از این پیمان دوجانبه خارج شد.

وی همچنین گفت، جو بایدن دیگر نامزد انتخابات وعده داده است که آماده تمدید معاهده «استارت جدید» درباره محدودیت و کاهش سلاحهای تهاجمی استراتژیک و همچنین امضای یک قرارداد جدید در این زمینه است. اکنون این یک عنصر جدید برای همکاری بالقوه مسکو و واشنگتن در آینده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار