نکات مثبت و منفی دوره اول ترامپ از نظر پوتین-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نکات مثبت و منفی دوره اول ترامپ از نظر پوتین

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که متهم کردن ترامپ به روابط خاص با مسکو به نفع روسیه است و جایگاه ترامپ را هم در آمریکا تقویت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۲۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مصاحبه با کانال 24 این کشور گفت: تلاش برای تخریب و تحقیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با اتهاماتی مثل روابط با مسکو فقط جایگاه وی را تقویت می‌کند.

وی افزود: وقتی کسی تلاش می‌کند رئیس یک دولت فعلی را تخریب کند و به وی حمله می‌کند در واقع دارد او و من را تقویت می‌کند و درباره قدرت و نفوذ بی نظیر ما صحبت می‌کند با اطمینان بالا این به نفع ما تمام می‌شود.

رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که مسکو به هیچ وجه در انتخابات آمریکا مداخله نمی‌کند، این حق رای دهندگان است که نامزد مورد علاقه خود را انتخاب کنند. 

پوتین ادامه داد، ما نظاره گر غیر مداخله گر هستیم و شهروندان آمریکایی خودشان باید موقعیت کاندیداها را ارزیابی کنند.

رئیس جمهور روسیه همچنین تاکید کرد که مسکو با هر رئیس جمهوری که توسط مردم آمریکا انتخاب شود کار خواهد کرد، هر رئیس جمهوری که شهروندان آمریکایی به وی اعتماد می‌کنند.

وی ادامه داد،در طول دوره ترامپ، امتیازهای مثبت و منفی در روابط دوجانبه مسکو و واشنگتن وجود داشت. افزایش حجم تجارت میان دو کشور و ثبات در بازارهای انرژی جهان از نکات مثبت و تحریمها و خروج آمریکا از «پیمان منع موشکهای اتمی میان برد» از نکات منفی بود.

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد در سال ۱۹۸۷ میان «میخائیل گورباچف»، رهبر شوروی سابق و رونالد ریگان، رئیس‌جمهوری آمریکا امضا شد.

این پیمان تولید موشک‌های میان‌برد اتمی و غیراتمی با برد بین 500 تا 5500 کیلومتر را منع کرد. واشنگتن سال گذشته از این پیمان دوجانبه خارج شد.

وی همچنین گفت، جو بایدن دیگر نامزد انتخابات وعده داده است که آماده تمدید معاهده «استارت جدید» درباره محدودیت و کاهش سلاحهای تهاجمی استراتژیک و همچنین امضای یک قرارداد جدید در این زمینه است. اکنون این یک عنصر جدید برای همکاری بالقوه مسکو و واشنگتن در آینده است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار