بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

تمام اعضای اتحادیه اروپا از بازخواست ریاض در شورای حقوق بشر حمایت کردند

36 کشور از جمله 28 کشور عضو اتحادیه اروپا بیانیه‌ای علیه عربستان‌سعودی نوشتند که در شورای حقوق‌بشر سازمان‌ملل خوانده خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 08
کد خبر: ۶۲۰۸
به گزارش راهبرد معاصر ، تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا بیانیه‌ای در خصوص وضعیت حقوق بشر در عربستان‌ امضا کردند که در شورای حقوق‌بشر سازمان‌ملل خوانده خواهد شد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «تی‌آر‌تی»، بیانیه امضا شده توسط حداقل ۳۶ کشور ازجمله تمامی ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا، اولین بازخواست از عربستان‌سعودی در شورای حقوق‌بشر سازمان ملل از سال ۲۰۰۶ را رقم خواهد زد.

متن این بیانیه را «هرالد اسپنالد» سفیر «ایسلند» در گفت‌وگوهای ژنو خواهد خواند و در آن از عربستان‌سعودی خواسته خواهد شد فعالان حقوق بشر زندانی را آزاد کند و با تحقیقات سازمان‌ملل درخصوص قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد عربستانی، همکاری کند.

یکی از نمایندگان یک کشور اروپایی به رویترز گفت: «اتحاد اروپا بر سر این موضوع یک موفقیت محسوب می‌شود».

چندی پیش هیاتی متشکل از سه نماینده پارلمان انگلیس به این نتیجه رسیدند که عربستان سعودی فعالان حقوق زنان را در شرایط بی‌رحمانه و غیرانسانی نگه‌می‌دارد. «لیلا مارون» یکی از اعضای این هیات گفت: «هنگامی که خبر دستگیری‌ها را شنیدم مانند بسیاری دیگر از این‌که چنین چیزی رخ داده شوکه شدم. شکنجه، به‌خصوص آزار جنسی و تهدید به تجاوز غیرقابل توجیه است».

سازمان عفو بین الملل نیز با انتشار بیانیه‌ای به تداوم شکنجه و آزار و اذیت جنسی عمال آل سعود در زندان‌ها و بازداشتگاه‌های این کشور علیه فعالان حقوق بشری که از مه (خرداد) ۲۰۱۸ به این سو  به طور خودسرانه بازداشت شده‌اند، واکنش نشان داد.
ارسال نظر