دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

تمام اعضای اتحادیه اروپا از بازخواست ریاض در شورای حقوق بشر حمایت کردند

36 کشور از جمله 28 کشور عضو اتحادیه اروپا بیانیه‌ای علیه عربستان‌سعودی نوشتند که در شورای حقوق‌بشر سازمان‌ملل خوانده خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 08
کد خبر: ۶۲۰۸
به گزارش راهبرد معاصر ، تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا بیانیه‌ای در خصوص وضعیت حقوق بشر در عربستان‌ امضا کردند که در شورای حقوق‌بشر سازمان‌ملل خوانده خواهد شد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «تی‌آر‌تی»، بیانیه امضا شده توسط حداقل ۳۶ کشور ازجمله تمامی ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا، اولین بازخواست از عربستان‌سعودی در شورای حقوق‌بشر سازمان ملل از سال ۲۰۰۶ را رقم خواهد زد.

متن این بیانیه را «هرالد اسپنالد» سفیر «ایسلند» در گفت‌وگوهای ژنو خواهد خواند و در آن از عربستان‌سعودی خواسته خواهد شد فعالان حقوق بشر زندانی را آزاد کند و با تحقیقات سازمان‌ملل درخصوص قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد عربستانی، همکاری کند.

یکی از نمایندگان یک کشور اروپایی به رویترز گفت: «اتحاد اروپا بر سر این موضوع یک موفقیت محسوب می‌شود».

چندی پیش هیاتی متشکل از سه نماینده پارلمان انگلیس به این نتیجه رسیدند که عربستان سعودی فعالان حقوق زنان را در شرایط بی‌رحمانه و غیرانسانی نگه‌می‌دارد. «لیلا مارون» یکی از اعضای این هیات گفت: «هنگامی که خبر دستگیری‌ها را شنیدم مانند بسیاری دیگر از این‌که چنین چیزی رخ داده شوکه شدم. شکنجه، به‌خصوص آزار جنسی و تهدید به تجاوز غیرقابل توجیه است».

سازمان عفو بین الملل نیز با انتشار بیانیه‌ای به تداوم شکنجه و آزار و اذیت جنسی عمال آل سعود در زندان‌ها و بازداشتگاه‌های این کشور علیه فعالان حقوق بشری که از مه (خرداد) ۲۰۱۸ به این سو  به طور خودسرانه بازداشت شده‌اند، واکنش نشان داد.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار