بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

ادامه تنش‌ها بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان

ادامه تنش‌ها بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان وزارت دفاع باکو امروز (پنجشنبه) مدعی شد که ارمنستان شهرک‌های غیرنظامی در جمهوری آذربایجان را هدف حملات خمپاره‌ای قرار داده و تلفاتی برجای مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 08
کد خبر: ۶۲۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  جدیدترین دور از تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در خصوص منطقه مورد مناقشه «قره باغ کوهستانی» وارد یازدهمین روز شد.

 

بر خلاف اخباری در خصوص آرامش میان طرفین، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان امروز (پنجشنبه)، از حملات خمپاره‌ای نیروهای مسلح ارمنستان به شهرک‌ها در چندین منطقه مجاور قره باغ خبر داد.

 

طبق گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در صفحه رسمی توییتر خود نوشت: «نیروهای مسلح ارمنستان مناطق «گورانبوی»، «ترتر» و «آغ‌دام» در (جمهوری) آذربایجان را هدف حملات خمپاره‌ای قرار داد. تلفاتی از غیرنظامیان برجای مانده است. نیروهای مسلح (جمهوری) آذربایجان اقداماتی متناسب در پیش گرفته است».

 

همچنین، «الهام علی اف» رئیس‌جمهور آذربایجان مدعی شد که وزیر خارجه ارمنستان نشست با رؤسای مشترک گروه مینسک درباره حل و فصل درگیری‌ها در خصوص موضوع قره باغ را نادیده می‌گیرد.

 

وی در گفت‌وگو با یورونیوز گفت: «به هرحال فردا [پنجشنبه]، وزیر خارجه ما در نشست ژنو با سفرای گروه مینسک حاضر خواهد شد. تاجایی که من می‌دانم، اوایل ماه قرار بود که وزیر خارجه ارمنستان نیز آنجا باشد اما این نشست را نادیده گرفته است. وی در آنجا حضور ندارد. وزیر خارجه ما آنجاست. این نشان می‌دهد که چه کسی به دنبال مذاکره است و چه کسی فقط علیه (جمهوری) آذربایجان اتهام‌زنی می‌کند».

از طرف دیگر، مقام‌های نظامی ارمنستان نیز اعلام کرده‌اند که جمهوری آذربایجان نیمه شب گذشته (چهارشنبه)، «استپاناکرت» مرکز قره باغ را هدف حملات موشکی قرار داده است.

 

تنش‌های جدید میان دو جمهوری ارمنستان و آذربایجان در تاریخ ۲۷ سپتامبر (۶ مهرماه) در خصوص منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی آغاز شد و دو طرف یکدیگر را به حمله به قلمروهایشان متهم کردند و علی‌رغم آنکه اکثر کشورهای جامعه بین‌الملل خواستار پایان فوری درگیری‌های دو کشور شده‌اند، ترکیه از همان ابتدا تأکید کرد که «چه در مذاکره، چه در نبرد» از جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند.

 

جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف این منطقه مورد مناقشه و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار