اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

پنتاگون به ترکیه درباره خرید اس ۴۰۰ از روسیه هشدار داد

ش ترکیه و آمریکا درباره سامانه دفاع موشکی اس ۴۰۰ روسیه بالا گرفته در این رابطه پنتاگون هشدار داد، در صورتیکه ترکیه سامانه‌های دفاع موشکی اس ۴۰۰ روسیه را خریداری کند هرگز به جنگنده‌های اف ۳۵ و سامانه موشکی پاتریوت دست نخواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 09
کد خبر: ۶۲۳۴
به گزارش راهبرد معاصر ، بنابر گزارش شبکه العربیه، چارلز سامرز، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در کنفرانس خبری در واشنگتن تصریح کرد: اگر ترکیه اس ۴۰۰ از روسیه بخرد "عواقب خطرناک و وخیمی" در سطح روابط به صورت کلی و در سطح روابط نظامی به طور خاص در انتظار ترکیه خواهد بود.

این سخنگو افزود: دستیابی ترکیه به جنگده‌های اف ۳۵ و سامانه موشکی پاتریوت هرگز در صورت اصرارش بر خرید سامانه‌های موشکی روسیه محقق نخواهد شد.

وی مقصودش از "عواقب وخیم" را دست نیافتن ترکیه به جنگنده‌های اف ۳۵ و پاتریوت اعلام کرد.

روز جمعه خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه تاکید کرد، اشاره آمریکا به امتناع از فروش جنگنده‌ای اف ۳۵ به ترکیه در حالیکه آنکارا در خط تولید آن مشارکت دارد، مغایر با "قانون و منطق" است به خصوص که خلبانان، تکنسین‌ها و افسران ترکیه در زمینه استفاده از این جنگنده‌ها در آمریکا تحت آموزش قرار دارند.

وزیر دفاع ترکیه همچنین اظهار کرد، کشورش سامانه‌های دفاع موشکی روسیه را در ماه اکتبر در کشور مستقر خواهد کرد.

وی اضافه کرد، نیروی هوایی ترکیه در صدد تهیه نقشه استقرار سکوهای پرتابی این سامانه‌هاست.

این در حالی است که پیش از این کورتیس اسکاپاروتی،‌ رئیس فرمانده ارشد ارتش آمریکا در اروپا بر لزوم عدم اعطای اف ۳۵ به ترکیه در صورت گام برداشتن در مسیر خرید سامانه‌های روسی تاکید کرده بود.

اما رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در مصاحبه‌ای در واکنش به اظهارات اسکاپاروتی و ضمن انتقاد از مواضع او نسبت به "معیار دوگانه" کشورهایی که می‌خواهند ترکیه این قرارداد تسلیحاتی را با روسیه به سرانجام نرساند در حالیکه در قبال کشورهای دیگر که دارای اس ۳۰۰ هستند نظیر بلغارستان، اسلواکی و یونان سکوت اختیار کرده‌اند، اظهار خشم کرد.

قرار است ترکیه تابستان آینده تحویل سامانه‌های موشکی اس ۴۰۰ را از روسیه شروع کند و این پرونده اختلاف‌برانگیزترین موضوع در روابط آنکارا و واشنگتن  است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار