گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

معرفی ۲ قطعنامه ضد ایرانی در کنگره آمریکا

نمایندگان کنگره آمریکا با معرفی دو قطعنامه ضدایرانی دیگر قصد دارند تهران را به دلیل ادعاها پیرامون «باب لوینسون»، یک مأمور بازنشسته اف‌بی‌آی که ادعا می‌شود در ایران ناپدید شده تحت فشار قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 13
کد خبر: ۶۵۸۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، نمایندگان کنگره آمریکا با معرفی دو قطعنامه ضدایرانی دیگر قصد دارند تهران را به دلیل ادعاها پیرامون «باب لوینسون»، یک مأمور بازنشسته اف‌بی‌آی که ادعا می‌شود در ایران ناپدید شده تحت فشار قرار دهند.

«مارکو روبیو»، نماینده مجلس سنای آمریکا و «تد دوچ»، قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا قطعنامه‌هایی در ارتباط با مسئله ناپدید شدن لوینسون معرفی کردند.

آمریکایی‌ها مدعی هستند لوینسون بیش از یک دهه قبل در هتلی در جزیره کیش ربوده شد و از آن زمان به بعد خبری از او در دست نیست. ایران بارها ادعاها در خصوص دست داشتن در موضوع ناپدید شدن لوینسون را رد کرده است.

دولت آمریکا در ابتدای ناپدید شدن لوینسون ادعا کرد هیچ اطلاعاتی از دلیل سفر لوینسون به ایران ندارد، اما سال ۲۰۱۳ آسوشیتدپرس و سایر رسانه‌ها گزارش دادند که لوینسون از جانب سیا برای انجام مأموریتی درباره ایران عازم کیش شده است.

تد دوچ درباره قطعنامه‌ای که معرفی کرده گفت: «ما از دولت ایران می‌خواهیم به تعهداتش در مسئله باب عمل کند. ما از سران کشورهای خارجی هم می‌خواهیم ایران را به انجام کارهای بیشتر ترغیب کنند.»

مارکو روبیو هم در قطعنامه‌ای که معرفی کرده از دولت ایران خواسته به «وعده‌های مکرر» خود برای کمک به یافتن و بازگرداندن لوینسون به آمریکا عمل کند.
ارسال نظر