دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تازه‌ترین آمار‌ها از همه گیری کرونا در جهان امروز ۱۹ مهر ۹۹/ بازگشت اسپانیا و فرانسه به جمع ۱۰ کشور اول

برآوردهای آماری از سراسر جهان نشان می‌دهد شمار کل بیماران از سی‌و‌هفت میلیون نفر عبور کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 10
کد خبر: ۶۲۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان به ۳۷ میلیون و ۱۱۹ هزار و ۵۵۷ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۷۲ هزار و ۸۲۶ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

 

بنابر تازه‌ترین آمارها همچنین ۲۷ میلیون و ۹۰۲ هزار و ۴۹۹ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

 

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۴ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

 

آمریکا با بیش از ۷.۸ میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۱۸ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

 

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند و در حال حاضر شمار مبتلایان در هند از ۶.۹ میلیون نفر فراتر رفته است.

 

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید-۱۹ هستند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 

۱. آمریکا هفت میلیون و ۸۹۴ هزار و ۴۷۸ مبتلا، ۲۱۸ هزار و ۶۴۸ قربانی

۲. هند شش میلیون و ۹۷۹ هزار و ۴۲۳ مبتلا، ۱۰۷ هزار و ۴۵۰ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۵۷ هزار و ۱۹۰ مبتلا، ۱۴۹ هزار و ۶۹۲ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۲۳۸ مبتلا، ۲۲ هزار و ۲۵۷ قربانی

۵. کلمبیا ۸۹۴ هزار و ۳۰۰ مبتلا، ۲۷ هزار و ۴۹۵ قربانی

۶. اسپانیا ۸۹۰ هزار و ۳۶۷ مبتلا، ۳۲ هزار و ۹۲۹ قربانی

۷. آرژانتین ۸۷۱ هزار و ۴۶۸ مبتلا، ۲۳ هزار و ۲۲۵ قربانی

۸. پرو ۸۴۳ هزار و ۳۵۵ مبتلا، ۳۳ هزار و ۱۵۸ قربانی

۹. مکزیک ۸۰۹ هزار و ۷۵۱ مبتلا، ۸۳ هزار و ۵۰۷ قربانی

۱۰. فرانسه ۶۹۱ هزار و ۹۷۷ مبتلا، ۳۲ هزار و ۵۸۳ قربانی

پس از آن کشورهای آفریقای جنوبی با ۶۸۸ هزار و ۳۵۲ مبتلا، انگلیس با ۵۷۵ هزار و ۶۷۹ مبتلا، ایران با ۴۹۲ هزار و ۳۷۸ مبتلا، شیلی با ۴۷۷ هزار و ۷۶۹ مبتلا، عراق با ۳۹۷ هزار و ۷۸۰ مبتلا، بنگلادش با ۳۷۵ هزار و ۸۷۰ مبتلا، ایتالیا با ۳۴۳ هزار و ۷۷۰ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۸ هزار و ۵۳۹ مبتلا، فیلیپین با ۳۳۴ هزار و ۷۷۰ مبتلا، ترکیه با ۳۳۲ هزار و ۳۸۲ مبتلا، اندونزی با ۳۲۴ هزار و ۶۵۸ مبتلا، آلمان با ۳۲۰ هزار و ۴۷۸ مبتلا، پاکستان با ۳۱۸ هزار و ۲۶۶ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۲۸۷ هزار و ۸۵۸ مبتلا، اوکراین با ۲۵۰ هزار و ۵۳۸ مبتلا، کانادا با ۱۷۸ هزار و ۱۱۷ مبتلا، هلند با ۱۶۱ هزار و ۷۸۱ مبتلا، بلژیک با ۱۴۸ هزار و ۹۸۱ مبتلا، رومانی با ۱۴۸ هزار و ۸۸۶ مبتلا، مراکش با ۱۴۶ هزار و ۳۹۸ مبتلا، اکوادور با ۱۴۵ هزار و ۸۴۸ مبتلا، بولیوی با ۱۳۸ هزار و ۲۲۶ مبتلا، قطر با ۱۲۷ هزار و ۶۰۰ مبتلا، پاناما با ۱۱۸ هزار و ۸۴۱ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۱۷ هزار و ۴۵۷ مبتلا، لهستان با ۱۱۶ هزار و ۳۳۸ مبتلا، کویت با ۱۱۰ هزار و ۷۶ مبتلا، جمهوری چک با ۱۰۹ هزار و ۳۷۴ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۸ هزار و ۶۶۳ مبتلا، مصر با ۱۰۴ هزار و ۲۶۲ مبتلا، عمان با ۱۰۴ هزار و ۱۲۹ مبتلا، امارات متحده عربی با ۱۰۴ هزار و ۴ مبتلا و نپال با ۱۰۰ هزار و ۶۷۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

ارسال نظر