شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق

انتقاد رئیس‌جمهور منتخب بولیوی از اقدامات سازمان کشورهای آمریکایی

انتقاد رئیس‌جمهور منتخب بولیوی از اقدامات سازمان کشورهای آمریکایی رئیس‌جمهور منتخب بولیوی ضمن انتقاد از اقدامات سازمان کشورهای آمریکایی در قبال این کشور، از دنبال کردن سیاست خارجی احیای روابط با کشورهای ونزوئلا و کوبا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 21
کد خبر: ۶۳۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «لوئیس آرسه» رئیس‌جمهور منتخب بولیوی گفت سیاست خارجی احیای روابط با ونزوئلا و کوبا را دنبال خواهد کرد.

 

وی گفت می‌خواهد همه روابط کشورش را دوباره برقرار کند زیرا دولت سابق بسیار ایدئولوژیک عمل کرده و مردم بولیوی را از دسترسی به داروهای کوبا و روسیه و پیشرفت‌ها در چین محروم و آن‌ها را به شکلی غیرضروری و مضر متاثر کرده است.

 

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی ونزوئلایی «تله سور»، وزیر اقتصاد سابق بولیوی که به مدت ۱۴ سال در دولت «اوو مورالس» رئیس‌جمهور پیشین این کشور برای افزایش سطح سواد و ارائه خدمات بهداشتی رایگان به هزاران نفر با حمایت پزشکان کوبایی فعالیت کرد، در ادامه تاکید کرد دولتش درها را به روی همه کشورها بر مبنای احترام و حاکمیت متقابل خواهد گشود.

 

رهبر حزب «جنبش به سوی سوسیالیسم» همچنین گفت: سازمان کشورهای آمریکایی باید اشتباهات خود را در بولیوی اصلاح کند. اما اگر این کار را نکند، ما در کنار کشورهای دیگر و سازمان‌های بین‌المللی که به ما احترام می‌گذارند، کار خواهیم کرد.

 

بنابر این گزارش، این سازمان گزارش مربوط به انتخابات سال ۲۰۱۹ را که بهانه کودتا برای برکناری اوو مورالس، رئیس‌جمهور بومی بولیوی شد، تالیف کرد. گزارشی که بعداً نادرستی آن اثبات شد. این سازمان همچنین از دولت خودخوانده «جنینه آنز» که مرتکب قتل‌عام شد و بولیوی را در رکود اقتصادی فرو برد، حمایت می‌کرد.

 

اوو مورالس، رئیس‌جمهور پیشین بولیوی بعد از پیروزی لوئیس آرسه، از قصد خود برای بازگشت به کشورش خبر داد. مورالس روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در بوینس آیرس، پایتخت آرژانتین گفت از بازگشت به کشورش خوشحال خواهد شد.

 

به گزارش شبکه «آرتی»، او بدون اعلام زمان مشخصی برای بازگشت گفت: دیر یا زود به بولیوی بازخواهم گشت، در این بحثی نیست. خواست بزرگ من بازگشت به بولیوی و منطقه خود است.

 

بعد از نیمه‌شب یکشنبه به وقت محلی، مقام‌های بولیوی رسماً لوئیس آرسه، نامزد حزب جنبش به سوی سوسیالیسم (MAS) و از افراد نزدیک به مورالس را بعنوان پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کردند.

 

طبق گفته مقام‌های بولیوی، آرسه موفق به کسب ۵۲.۲ درصد از آراء انتخاباتی شد و «کارلوس مسا» رئیس‌جمهور اسبق این کشور و رهبر حزب جامعه مدنی ۳۱.۵ درصد از آراء انتخاباتی را به دست آورد.

 

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در پیامی در توئیتر به زبان اسپانیولی پیروزی لوئیس آرسه در انتخابات بولیوی را تبریک گفت.

 

وزیر امور خارجه ایران در این پیام توئیتری نوشت: «من به مردم قهرمان بولیوی تبریک صمیمانه خود را برای پیروزی قاطعشان بر طرح‌های بی‌ثبات کننده امپراتوری یانکی (آمریکا) ابراز می‌دارم. این پیروزی ارزشمند مردمی را به لوئیس آرسه رئیس جمهور منتخب و دیوید چکهوانکا معاون رئیس جمهور تبریک می‌گویم.»/ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار