سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

لاوروف: اتحادیه اروپا به روسیه احترام نگذارد مذاکرات را تعلیق می‌کنیم

لاوروف: اتحادیه اروپا به روسیه احترام نگذارد مذاکرات را تعلیق می‌کنیم وزیر خارجه روسیه به اتحادیه اروپا هشدار داد در صورتی که به این کشور احترام نگذارد، مسکو گفت‌وگوها با این اتحادیه را به حالت تعلیق در خواهد آورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه گفت که اتحادیه اروپا در حال تطبیق شیوه آمریکا در تهدید و مجازات کشورها با تحریم است.

وی در سخنرانی در باشگاه ولدای گفت: «کسانی که مسئول سیاست خارجی غرب هستند ضرورت مذاکرات محترمانه دوجانبه را درک نمی‌کنند. ما احتمالا مذاکره با آنها را برای مدتی تعلیق می‌کنیم. به خصوص از زمانی که "اورسولا ون‌در لین» (رئیس کمیسیون اروپا) گفته که همکاری ژئوپلتیکی با مقامات کنونی روسیه کارآیی ندارد. پس اگر این چیزی است که آنها می‌خواهند اجازه دهید روی دهد.»

وزیر خارجه روسیه در ادامه اضافه کرد: «اتحادیه اروپا به صورت فعالانه در حال تبعیت از مسیر آمریکا بوده و تکیه‌اش به تهدیدها و تحریم‌ها بیشتر و بیشتر می‌شود. اتحادیه اروپا دو سازوکار برای مجازات کسانی که از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده و همچنین کسانی که به نقض حقوق بشر پرداخته‌اند دارد.»

لاوروف گفت: «چنین سازوکارهایی منشور سازمان ملل را نقض کرده و خارج از چارچوب شورای امنیت سازمان ملل است.»

روز دوشنبه، وزیران خارجه اتحادیه اروپا به توافقی برای اعمال تحریم علیه روسیه به دلیل اتهام ادعایی مسموم کردن «الکسی ناوالنی» مخالف روسی دست یافته و مدعی شدند که روسیه کنوانسیون بین‌المللی تسلیحات شیمیایی را نقض کرده است.

روسیه پیشتر از آلمان درخواست کرده شواهد و مدارک خود درباره دست داشتن مسکو در مسموم کردن ناوالنی را ارائه دهد.

ناوالنی اخیرا در مصاحبه با مجله آلمانی اشپیگل «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه را متهم کرده که پشت حادثه مسموم کردن وی بوده است.

کاخ کرملین روسیه این ادعاها را کاملا غیر قابل قبول و توهین آمیز توصیف کرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار