روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

لاوروف: اتحادیه اروپا به روسیه احترام نگذارد مذاکرات را تعلیق می‌کنیم

وزیر خارجه روسیه به اتحادیه اروپا هشدار داد در صورتی که به این کشور احترام نگذارد، مسکو گفت‌وگوها با این اتحادیه را به حالت تعلیق در خواهد آورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه گفت که اتحادیه اروپا در حال تطبیق شیوه آمریکا در تهدید و مجازات کشورها با تحریم است.

وی در سخنرانی در باشگاه ولدای گفت: «کسانی که مسئول سیاست خارجی غرب هستند ضرورت مذاکرات محترمانه دوجانبه را درک نمی‌کنند. ما احتمالا مذاکره با آنها را برای مدتی تعلیق می‌کنیم. به خصوص از زمانی که "اورسولا ون‌در لین» (رئیس کمیسیون اروپا) گفته که همکاری ژئوپلتیکی با مقامات کنونی روسیه کارآیی ندارد. پس اگر این چیزی است که آنها می‌خواهند اجازه دهید روی دهد.»

وزیر خارجه روسیه در ادامه اضافه کرد: «اتحادیه اروپا به صورت فعالانه در حال تبعیت از مسیر آمریکا بوده و تکیه‌اش به تهدیدها و تحریم‌ها بیشتر و بیشتر می‌شود. اتحادیه اروپا دو سازوکار برای مجازات کسانی که از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده و همچنین کسانی که به نقض حقوق بشر پرداخته‌اند دارد.»

لاوروف گفت: «چنین سازوکارهایی منشور سازمان ملل را نقض کرده و خارج از چارچوب شورای امنیت سازمان ملل است.»

روز دوشنبه، وزیران خارجه اتحادیه اروپا به توافقی برای اعمال تحریم علیه روسیه به دلیل اتهام ادعایی مسموم کردن «الکسی ناوالنی» مخالف روسی دست یافته و مدعی شدند که روسیه کنوانسیون بین‌المللی تسلیحات شیمیایی را نقض کرده است.

روسیه پیشتر از آلمان درخواست کرده شواهد و مدارک خود درباره دست داشتن مسکو در مسموم کردن ناوالنی را ارائه دهد.

ناوالنی اخیرا در مصاحبه با مجله آلمانی اشپیگل «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه را متهم کرده که پشت حادثه مسموم کردن وی بوده است.

کاخ کرملین روسیه این ادعاها را کاملا غیر قابل قبول و توهین آمیز توصیف کرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار