مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند

صنایع غذایی با مشکل کمبود روغن مواجه هستند

انجمن شیرینی و شکلات در نامه ای به معاون وزیر صمت از کمبود روغن در این صنعت خبر داد و گفت: روغن ٣ برابر نرخ مصوب بدست صنایع می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۲۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، انجمن شیرینی و شکلات در نامه‌ای به معاون مهدی صادقی نیارکی، معاون وزیر صمت با اشاره به مشکل کمبود روغن در صنایع شیرینی و شکلات اعلام کرد: یک حلب روغن ۱۶ کیلویی صاف که نرخ مصوب آن ١٣٤ هزار و ٥٠٠ تومان است را صاحبان صنایع اگر خوش شانس باشند از بازار آزاد می‌توانند به قیمت ۴۲۰ هزار تومان تهیه کنند.

 

متن کامل نامه به این شرح است:

احتراماً، همانگونه که استحضار دارید تأمین روغن مورد نیاز این صنعت چند مدتی است دچار مشکل گردیده، بطوریکه کل توان مدیران و مالکان این صنعت بجای توسعه و نوآوری درامر تولید و صادرات و تأمین نیازهای داخلی صرف تأمین روغن مورد نیاز شده است، جهت استحضار یک حلب روغن ۱۶ کیلویی صاف که ١٣٤ هزار و ٥٠٠ تومان بهای مصوب دارد صاحبان صنایع اگر خوش شانس باشند از بازار آزاد بتوانند به قیمت ۴۲۰ هزار تومان تهیه نمایند؛ در راستای حل مشکل با تلاش‌های انجمن و مساعدتهای آن مقام عالی مصوب گردید تا قسمتی از روغن مورد نیاز از محل ذخایر استراتژیک به این صنعت اختصاص یابد لکن متأسفانه مقرر گردیده همین رقم اندک نیز از طریق کار گروه تنظیم بازار در استان‌های مختلف توزیع شود، تجربه سنوات قبلی نشان داده که ادارات صمت سهمیه را دنبال ننموده وتوزیع روغن نیز عادلانه نبوده و حداقل ۵٠ درصد از سهمیه پایمال می‌گردد.

 

این در حالی است که سهمیه قبلی انجمن که تیر ماه سال جاری از طریق این تشکل توزیع گردیده شامل کل صنعت شیرینی و شکلات کشور اعم از عضو و غیر عضو و بر اساس پروانه تولید واحدها بوده و حتی یک مورد شکایت مبنی بر عدم دریافت سهمیه را نیز شامل نگردیده، از آن مقام عالی استدعا می‌شود در راستای تأمین و توزیع عادلانه روغن اختصاص یافته و جلوگیری از توقف تولید واحدهای این صنعت کماکان مساعدتهای لازم را مبذول فرمایند.

 

 در ۴ ماهه ابتدای امسال ۱۵۷ میلیون دلار انواع شیرینی و شکلات به خارج از کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد کاهش داشته است. معمولاً بیشترین صادرات این صنایع در نیمه دوم هر سال انجام می شود اما به گفته فعالان این صنعت، با توجه به وضعیت تامین مواد اولیه تولید و چالش های بازگشت ارز و … کارخانجات تمایلی به صادرات ندارد./ مهر

ارسال نظر