رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

الحاق عربستان به طرح عادی‌سازی روابط با تل‌آویو در زمانی دیگر

الحاق عربستان به طرح عادی‌سازی روابط با تل‌آویو در زمانی دیگر رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که وزیر خارجه سعودی اعلام کرده است که این کشور در حال حاضر به طرح عادی‌سازی روابط با تل‌آویو نخواهد پیوست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  پس از آنکه در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته میان «مایک پاپمئو» وزیر خارجه آمریکا و «فیصل بن فرحان بن عبدالله آل سعود» همتای سعودی او اظهاراتی درباره پیوستن عربستان سعودی به جمع سازشکاران مطرح شد، منابع صهیونیستی، امروز (پنجشنبه)، به نقل از وزیر خارجه سعودی گزارش دادند که او در اظهاراتی گفته است که این کشور در حال حاضر به طرح سازش نخواهند پیوست.

 

شبکه «المیادین» به نقل از رسانه‌های صهیونیستی گزارش داد که وزیر خارجه سعودی در گفت‌و‌گویی پشت درهای بسته با اروپایی‌ها گفته است: «به تلاش کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط خدشه‌ای وارد نخواهیم کرد».

 

فیصل بن فرحان در ادامه گفت: «در حال حاضر به فرایند سازش نخواهیم پیوست مگر در چهارچوب [حصول] پیشرفت میان اسرائیل و فلسطینیان».

 

این اظهارات پس از آن است که عصر روز گذشته مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای سعودی خود ابراز امیدواری کرد که عربستان سعودی به جمع سازشکاران با رژیم صهیونیستی بپیوندند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار