چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

هیچ کس نمی تواند حماس را به خاطر رابطه با ایران مؤاخذه کند

هیچ کس نمی تواند حماس را به خاطر رابطه با ایران مؤاخذه کند حمدان در بخشی از سخنان خود به رابطه جنبش حماس با جمهوری اسلامی ایران پرداخت و گفت که روابط حماس و ایران روشن و اهداف آن نیز مشخص است و هیچ کس نمی تواند حماس را به خاطر رابطه با ایران مؤاخذه کند و آن کسی شایسته مؤاخذه است که دست از حمایت فلسطین و مردمش کشیده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسامه حمدان» مسئول روابط خارجی و از اعضای ارشد جنبش حماس در مصاحبه‌ای به تشریح مواضع این جنبش در عرصه خارجی پرداخت.

 

اسامه حمدان به وبسایت الرساله نت، گفت که کشورهای سازشگر اگر می‌خواهند با رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کنند؛ این توافق را به قیمت غارت بیشتر زمین‌های فلسطینیان بدست اسرائیل، انجام دهند و خاک خود را در اختیار این رژیم قرار دهند.

 

او در بخش دیگری از سخنان خود به رابطه جنبش حماس با جمهوری اسلامی ایران پرداخت و گفت که روابط حماس و ایران روشن و اهداف آن نیز مشخص است و هیچ کس نمی تواند حماس را به خاطر رابطه با ایران مؤاخذه کند و آن کسی شایسته مؤاخذه است که دست از حمایت فلسطین و مردمش کشیده است.

 

عضو دفتر سیاسی حماس، تأکید کرد که این جنبش از هرگونه حمایتی استقبال می‌کند و از کمک کننده نیز بدون رودربایستی و تعارفی تقدیر و تشکر می‌کند و اگر کشوری توانایی کمک ندارد، انتظاری از او نیست.

 

اسامه حمدان افزود : «برخی نمی‌خواهند کمکی به مقاومت کنند و همزمان علیه ما نیز دست به اقدام می‌زنند. باید از آن‌ها پرسید که آیا می‌خواهید ما در برابر اشغالگری سر خم کنیم؟».

 

مسئول سیاست خارجی حماس ادامه داد: «روابط حماس و ایران در شرایط عالی قرار دارد و به شرایط سابق خود بازگشته و توسعه یافته است. همچنان که روابط با حزب‌الله و دیگر گروههای مقاومت در مسیر خوبی قرار دارد. برخی این روابط را دوست ندارند، ما هم مجبور نیستیم کشورهایی که با اسرائیل رابطه برقرار کرده‌اند را در خصوص روابط حماس با ایران و گروههای مقاومت قانع کنیم».

 

اسامه حمدان در بخش دیگری از سخنان خود به رابطه حماس با دولت عربستان سعودی و زندانی شدن تعدادی از اعضای حماس در این کشور پرداخت و در پاسخ به این سؤال که دلیل دشمنی عربستان سعودی با حماس چیست و آیا ایران دلیل مواضع ریاض است، گفت: «این سؤالی است که باید مقامات سعودی پاسخ بدهند. ما با همه رابطه برقرار می‌کنیم و هرگز نمی‌پذیریم که تحت اختیار کسی باشیم و اگر کسی گمان می‌کند که حماس به آلت دست او تبدیل می‌شود، در توهم به سر می‌برد».

 

او در این خصوص افزود: «دولت سعودی فردی را محاکمه می‌کند که بیش از ده سال نماینده حماس در عربستان بود و فعالیت‌های وی نیز با آگاهی و توافق کامل مقامات ریاض انجام می‌شد. حضور دکتر "محمد الخضری" در عربستان چیزی نبود که از نظرها به دور باشد. ما تمامی تلاش خود را برای آزادی او و تمامی بازداشت شدگان به کار می‌بریم. چرا که که اتهام آن‌ها حمایت از مقاومت است. این اتهام نیست، بلکه مدال شرافت است.»

 

این عضو ارشد حماس در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل داخلی فلسطین و انتخابات پارلمانی و ریاستی پرداخت و گفت که حماس در تمامی انتخابات شرکت خواهد کرد.

 

او در پاسخ به این سؤال که آیا بحث ارائه لیست مشترک با جنبش فتح با توجه به مذاکرات اخیر طرفین در استانبول وجود دارد یا نه، گفت که حماس از ارائه لیست مشترک استقبال می‌کند و نظر مثبتی بدان دارد، اما در این باره باید تمامی گروههای فلسطین به اتفاق نظر برسند. او صرف طرح چنین افکاری را یک پیشرفت دانست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار