امکان تشخیص ابتلا به کرونا در کمتر از ۵ دقیقه-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

امکان تشخیص ابتلا به کرونا در کمتر از ۵ دقیقه

محققان تستی ابداع کرده اند که با کمک هوش مصنوعی ابتلا به کووید۱۹ را در کمتر از ۵ دقیقه شناسایی می کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر،  دانشگاه آکسفورد از یک تست تشخیص کووید ۱۹ رونمایی کرده که با استفاده از هوش مصنوعی برای تحلیل سواب گلو، ابتلا به این ویروس را در کمتر از ۵ دقیقه شناسایی می‌کند.

به گفته محققان می‌توان از این تست سریع در اماکن عمومی و پرجمعیت مانند فرودگاه‌ها استفاده کرد.

تست تشخیصی مذکور در آزمایش‌ها توانست بین SARS-CoV-۲ (عامل ایجاد کووید ۱۹) و نمونه‌های بالینی منفی تمایز قائل شود. همچنین این تست می‌تواند بین عامل کووید ۱۹ و ویروس‌های دیگر مانند آنفلونزا و ویروس‌های کرونای فصلی انسانی تمایز قائل شود.

محققان سازنده این تست امیدوارند در ابتدای ۲۰۲۱ میلادی تولید تجاری آن را آغاز و در تابستان سال آینده عرضه کنند.

این فناوری بدون نیاز به استخراج ژنوم، پاکسازی یا تقویت ویروس، به طور مستقیم سواب گلوی افراد را تحلیل می‌کند. در این روش با استفاد از شاخه‌های فلورسنت دی ان ای، روی ذرات ویروس موجود در نمونه آزمایشگاهی برچسب زده می‌شود.

در مرحله بعد یک میکروسکوپ برای جمع آوری تصاویر استفاده می‌شود. هر تصویر حاوی صدها ویروسی است که با ماده فلورسنت برچسب گذاری شده‌اند. سپس سیستم یادگیری ماشینی به طور خودکار ویروس‌های موجود در نمونه را شناسایی می‌کند.

به گفته محققان در این روش از تفاوت در برچسب گذاری ویروس‌های مختلف استفاده می‌شود. دلیل این تفاوت نیز مربوط به تمایز در سطح، ترکیبات شیمیایی، اندازه و شکل هر ویورس است.

برای توسعه این تست از نمونه‌های بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان رادکلیف واقع در آکسفورد استفاده شده است.

 

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار