دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

در دیدار امروز معاون وزیر خارجه آمریکا با رئیس‌جمهور لبنان چه گذشت؟

برخلاف ادعای برخی منابع لبنانی مبنی بر اینکه معاون وزیر خارجه آمریکا امروز در دیدار با رئیس جمهور لبنان او را به تغییر الگوی حکومت تشویق کرده است، منابعی در ریاست جمهوری لبنان خبر دادند که چنین خبری صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر،  پس از دیدار امروز «دیوید شنکر» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک با «میشل عون» رئیس جمهور آمریکا در برخی از رسانه‌های لبنانی شایعاتی در خصوص این دیدار مطرح شد.

 

خبرگزاری رسمی لبنان «ان.ان.ای» امروز گزارش داده بود که معاون وزیر خارجه آمریکا که به تازگی برای میانجیگری در مسئله ترسیم خطوط مرزی وارد لبنان شده، در کاخ بعبدا با میشل عون رئیس جمهور این کشور دیدار کرده است.

 

شبکه المیادین به نقل از منابعی در ریاست جمهوری لبنان در این خصوص گزارش داد، اخباری که امروز در برخی رسانه‌ها درباره گفت‌وگوی شنکر با عون در ارتباط با تغییر الگوی حکومت مطرح شده است، صحت ندارد.

 

منابع یادشده در ادامه گفتند که شنکر با رئیس جمهور لبنان در خصوص تغییر اوضاع کنونی به علت بحران گفت‌و‌گو کرده است.این منابع همچنین گفتند: «شنکر در دیدار با رئیس جمهور عون به مساله مشارکت حزب‌الله در دولت نپرداخته است».

 

این اطلاع‌رسانی پس از آن صورت می‌گیرد که برخی منابع لبنانی امروز مدعی شده بودند، معاون وزیر خارجه آمریکا، رئیس جمهور لبنان را به تغییر الگوی حکومت ترغیب کرده است.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده