لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

انفجار در «استپاناکرت» و کشته شدن 12 نفر در «گنجه»

در ادامه تنش‌ها میان باکو-ایروان، دادستان قره باغ از زخمی شدن دستکم دو نفر در انفجارهای «استپاناکرت» و دادستان کل جمهوری آذربایجان نیز از کشته شدن 12 نفر و زخمی شدن بیش از 40 نفر در حمله موشکی ایروان به «گنجه» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه خبرنگار خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» از شنیده شدن صدای انفجارهایی در «استپاناکرت» مرکز منطقه مورد مناقشه «قره باغ کوهستانی» و به صدا درآمدن آژیر خطر در این شهر خبر داد، دادستانی قره باغ اعلام کرد که دستکم دو نفر در نتیجه حملات آذربایجان به استپاناکرت (خان کندی) زخمی شده‌اند.

 

علیرغم آنکه ایروان و باکو طی یک نشست سه‌جانبه میان وزرای خارجه روسیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مسکو توافق کردند از ۱۲:۰۰ ظهر ۱۰ اکتبر به وقت محلی (۱۲:۳۰ ظهر ۱۹ مهرماه به وقت تهران) برای اهداف انساندوستانه آتش‌بس کنند اما درست ساعاتی قبل و بعد از اجرای توافق، دو طرف یکدیگر را به نقض توافق آتش‌بس و حمله به قلمروهای مقابل متهم کردند.

 

دفتر دادستان کل جمهوری آذربایجان نیز بامداد امروز (شنبه) اعلام کرد که آمار تلفات ناشی از حمله موشکی نیروهای مسلح ارمنستان به «گنجه» به ۱۲ نفر افزایش یافت و بیش از ۴۰ نفر نیز زخمی شدند.

 

در بیانیه دادستانی کل جمهوری آذربایجان آمده است: «در نتیجه حمله موشکی به غیرنظامیان در مرکز گنجه، ۱۲ نفر جان خود را از دست دادند و بیش از ۴۰ نفر زخمی شدند و آسیب شدیدی به بسیاری از خودروها و تأسیسات غیرنظامی وارد آمده است».

 

دور جدیدی از تنش‌ها میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در تاریخ 27 سپتامبر (6 مهرماه) در خصوص منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی آغاز شد و دو طرف یکدیگر را به حمله به قلمروهایشان متهم می‌کنند و این درگیری‌ها تا امروز ادامه داشته است و جمهوری آذربایجان تأکید کرده است که ارمنستان باید از منطقه قره باغ خارج شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار