پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

نخست وزیر عراق: به نیروی نظامی بیگانه نیاز نداریم

نخست وزیر عراق: به نیروی نظامی بیگانه نیاز نداریم نخست وزیر عراق با تمجید از حشد شعبی تصریح کرد کشورش به هیچ نیروی نظامی بیگانه نیاز ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی الکاظمی با تاکید بر اینکه عراق به نیروهای نظامی در اراضی این کشور هیچ نیازی ندارد، اظهار داشت : الحشد الشعبی (نیروهای بسیج مردمی) یک سازمان ملی عراقی است.

 

نخست وزیر عراق که علاوه بر انگلیس به فرانسه و آلمان نیز سفر کرده، افزود: این دیدارها در راستای توسعه همکاری با دوستان عراق و همپیمانان ما در جنگ علیه داعش انجام شد.

 

الکاظمی تاکید کرد: ما خواهان درگیر شدن در منازعات منطقه‎ای نیستیم، اما عراق می‌تواند نقش آفرینی مثبتی به صورت میانجیگرانه داشته باشد.

 

مصطفی الکاظمی که امروز با بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در لندن دیدار کرد، بر لزوم تقویت تلاش‌ها در راستای بهبود وضعیت اقتصادی این کشور تاکید کرد.

 

وی در ادامه اظهار داشت : دولت عراق تلاش می کند که انتخابات زودهنگام و شفاف را در راستای مطالبات شهروندان عراقی، برگزار کند.

 

الکاظمی افزود: ما طرح «برگه‌های سفید» (الورقه البیضاء) را در راستای حمایت از اقتصاد عراق و حل بحران‎های کنونی ارائه کرده‌ایم، ما در تلاش برای ایجاد فرصت‌های شغلی در راستای توسعه اقتصاد عراق هستیم.

 

بولتن

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار