فیلم/ توضیحات معاون هلال احمر کرمان درخصوص جزئیات حادثه مرگبار واژگونى اتوبوس دانش آموزان اولین تصاویر از محل واژگون شدن اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی + عکس واژگونى اتوبوس حامل دانش آموز در کرمان با ۶ کشته رئال مهمترین جلسه فوتبال اسپانیا را تحریم کرد دانشمندان: خلق و خوی انسان صبح‌ها بهتر از دیگر اوقات روز است تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ حذف عزیزی خادم و کفاشیان از انتخابات قطعی شد / تاج، بهاروند و عابدینی، ۳ نامزد نهایی ریاست فدراسیون فوتبال ضرب و شتم فجیع کودک ۹ ساله توسط نامادری در سنندج / توضیحات بهزیستی کشف اسرار پیری انسان به وسیله موش‌ها جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب واریز عیدی بازنشستگان در روز‌های آینده تعیین سهمیه واردات رسمی برای ته لنجی‌ها محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس

سودآورترین محصول صادراتی آمریکا چیست؟

تقاضای جهانی برای یک قطعه کاغذی با تصویر بنجامین فرانکلین بر روی آن کماکان رو به افزایش است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۴۳
به گزارش راهبردمعاصر ، به نقل از نیویورک تایمز، نفت، دارو، فیلم‌های هالیوودی و یا هواپیماهای بوئینگ هیچ کدام سودآورترین قلم صادراتی آمریکا نیستند. در حقیقت این دلار است که سودآورترین صادرات آمریکا را تشکیل می‌دهد. سال گذشته آمریکا ۶۵.۳ میلیارد دلار اسکناس به کشورهای جهان صادر کرد که بیش‌تر آن به شکل اسکناس ۱۰۰ دلاری بود.

دنیا به ارزی بین‌المللی نیاز دارد و دلار قطعاً معتبرترین نامزد برای این سمت است چرا که با وجود مشکلات داخلی، اقتصاد آمریکا هنوز نیرومندترین اقتصاد جهان است. اوراق قرضه وزارت خزانه‌داری بسیار مورد علاقه سرمایه‌گذاران خارجی است و این اوراق تنها از طریق دلار قابل خریداری هستند. نفت نیز بر اساس دلار قیمت گذاری می‌شود.

بانک مرکزی آمریکا اخیراً در گزارشی اعلام کرده است تعداد اسکناس‌های ۱۰۰ دلاری در چرخه مبادلات پولی جهان برای نخستین بار از تعداد اسکناس‌های یک دلاری عبور کرده است. حتی علی‌رغم آن که اسکناس‌های با ارزش تری از ۱۰۰ دلاری نظیر اسکناس ۲۰۰ یورویی و ۱۰۰۰ فرانکی وجود دارند، تقاضا برای آنها در مقایسه با ۱۰۰ دلاری بسیار پایین‌تر است.

چاپ دلار برای آمریکا یک تجارت بسیار سودآور است به گونه‌ای که دولت آمریکا برای تولید هر اسکناس ۱۰۰ دلاری تنها ۱۴ سنت هزینه می‌کند. تا پایان سال ۲۰۱۸، حدود ۷۷۴ میلیارد دلار اسکناس توسط اتباع غیر آمریکایی در سراسر جهان نگه داری شده است.

با این حال نباید فراموش کرد که دلار نیرومند ضررهای خاص خودش را نیز دارد به ویژه هنگامی که صحبت از صادرات کالاهای آمریکایی به دیگر کشورها می‌شود، بهای تمام شده محصولات این کشور بالاتر می‌رود و در نتیجه از رقابت پذیری آنها در برابر کالاهای تولید شده در کشورهای دیگر کاسته می‌شود. مسأله‌ای که بارها دونالد ترامپ نیز بدان اشاره کرده است و خواهان ممانعت از افزایش بی رویه ارزش دلار شده است.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار