دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رئیس موساد: بحرین و امارات به شیوه‌ای غیرعادی با اسرائیل صلح کردند

رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی اذعان داشت که عادی سازی روابط بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی در سایه بحث و اختلاف نظرها در داخل این کشورهای عربی انجام شد و آنها شیوه‌ای غیرعادی در سازش با اسرائیل را برگزیدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 19
کد خبر: ۶۳۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر،  رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در گفت‌‌وگو با سازمان رسمی پخش (رادیو و تلویزیون) رژیم صهیونیستی درباره روند سازش برخی کشورهای عربی و تاثیرهای آن سخن گفت.

 

کوهن در این مصاحبه که شامگاه یکشنبه ساعتی پس از اعلام رسمی توافق سازش میان منامه و تل آویو منتشر شد در پاسخ به این سوال که آیا سودان کشور بعدی خواهد بود که توافق صلح با اسرائیل را در آینده نزدیک امضا می‌کند، گفت: «می‌تواند آن کشور سودان باشد. ما با هر کشوری که در حال حاضر آمادگی گفت‌وگو با ما را داشته باشد، در تماس هستیم. »

 

این مقام صهیونیست افزود: «این برای من یک دوره متفاوت است که در آن شاهد توافق‌هایی تاریخی هستم که برای عمق استراتژیک اسرائیل در همه سطوح امنیت، اطلاعات، اقتصاد، کشاورزی و غیره دارای اهمیت استراتژیک است.

 

رئیس موساد گفت: «کارهای زیادی وجود دارد که می‌توانیم با این کشورها انجام دهیم . برخی از این توافق‌نامه‌ها امضا شد. من فکر می‌کنم که اسرائیل از این پس به سمت درست حرکت می‌کند.»

 

رئیس موساد مدعی شد: «ما افق‌های جدیدی را در سطوح اقتصادی و امنیتی می‌گشاییم، کما اینکه چشم انداز همکاری در همه سطوح در حال باز شدن است و این به ما یک عمق استراتژیک مهم و بسیار مسلط در مواجهه با محورهای شر می‌دهد، به ویژه مواردی نظیر پرونده هسته‌ای، تروریسم وتوسعه‌طلبی‌های منطقه‌ای که ایران به اجرا گذاشته است.»

کوهن در ادامه ادعاهای خود آورده است: همچنین از طریق آن کشورها (که اسرائیل معاهدات صلح را با آنها امضا کرده است) و البته از طریق اسرائیل پیامی به محور شرارت می‌رسد که می‌گوید ما در مسیر درست هستیم و شما در مسیر اشتباه هستید.

 

رئیس موساد در پاسخ به سوال خبرنگار مرکز پخش اسرائیل درباره اینکه چه چیزی علت به تعویق افتادن توافق با عربستان است و آیا عربستان در وهله نخست منتظر پیشرفت فرآیند صلح فلسطین و اسرائیل است، گفت: از این پس لازم نیست مسئله (سازش عربی با اسرائیل) را به روابط خود با فلسطینی‌ها مرتبط کنیم یا لازم باشد با آنها(فلسطینی‌ها) توافق‌نامه صلح امضا کنیم.

 

وی افزود: مطمئناً همه ما منتظر پیشرفت فرآیند صلح فلسطین و اسرائیل هستیم و مطمئناً از هرگونه پیشرفت در مذاکرات بین ما و فلسطینیان برای آماده کردن یک راه حل در آینده استقبال خواهیم کرد؛ اما این موضوع نباید مانعی یا شرطی برای ادامه تماس‌های ما با کشورهای منطقه و برقراری روابط دوجانبه بین ما و کشورهای منطقه باشد.

 

کوهن در پاسخ به سوال مرکز پخش اسرائیل درباره اینکه آیا اگر «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی پادشاه بود، این قضیه(سازش ریاض با تل‌آویو) اتفاق می‌افتاد، گفت : احتمالا چنین می‌شد. موضوع در همه آن کشورها بسیار پیچیده است. معتقدم که رهبرانی که تاکنون تصمیم گرفتند(برای سازش) پادشاه بحرین و «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی بود، البته که باور دارم که در آن کشورها بحث‌هایی داخلی و تردیدهایی هم درباره این قضیه وجود داشت و می‌بایست زمینه را فراهم می‌کردند، زیرا به شکلی غیرعادی و شجاعانه اقدام کردند.

 

رئیس موساد درباره امکان تغییر سیاست آمریکا در قبال ایران در صورت پیروزی «جو بایدن» نامزد دموکرات در انتخابات آمریکا گفت: دولت فعلی آمریکا موضع گیری بسیار صریح و محکمی دارد که بسیار منطبق با استراتژی اسرائیل علیه ایران است.

 

وی ادامه داد: من هم منتظرم که بدانم نتیجه انتخابات در ایالات متحده چه می‌شود و اگر مجبور باشیم سیاست را به روز می‌کنیم.فعلا پیش‌بینی آنچه اتفاق می‌افتد برای من دشوار است./ فارس

ارسال نظر